Novosti

Maja Šuput uhvatila Bingo ritam!

Ovog ponedjeljka Uhvati Bingo ritam" dobiva zvjezdano pojačanje – u goste Antoniji Blaće i Miroslavu Škori stiže Maja Šuput!

RTL
10.11.2014 10:21

Uz to što će otpjevati nekoliko svojih hitova, Maja će se okušati u novoj igri Od početka do naslova". Cilj igre je pogoditi naziv pjesme koju natjecatelj, u ovom slučaju Maja, recitira. Zvuči jednostavno? Vjerujte nam, bez melodije i tekstovi najpoznatijih pjesama zvuče neprepoznatljivo.

A uz Maju Šuput, ovog ponedjeljka nam u studio dolaze, već uobičajeno, dvoje natjecatelja. Točnije, dvije dame! Jedna dolazi prvi put, a druga – već treći! Dragana Šimić Bingo igre ima u malom prstu!

"Pratim svaku emisiju i generalno volim kvizove. A kako sam došla do toga da se već treći put vraćam? Znanje, ali i sreća. Mislim da u ovakvoj igri moraš imati malo sreće. Iako na posljetku ispadne da znamo i više nego što smo mislili da znamo", otkrila nam je tajnu uspjeha Dragana kojoj činjenica da dolazi iz istog mjesta kao naš Miroslav Škoro nije mnogo pomogla. Samo malo sreće, puno znanja i ljubav prema hrvatskoj estradi. Posebno prema Gibonniju, Massimu i Nini Badrić.

S obzirom na to da jedan natjecatelj može najviše tri puta doći u studio, ovo će biti Draganina posljednja borba. U eter RTL Televizije se vraća s čak 14 tisuća i 900 kuna i prijateljicom jasnom, vjernom pratnjom na svim nastupima.

"Jasna i ja smo prijateljice još iz srednje škole, družimo se godinama. Nisam je dugo trebala nagovarati da pođe sa mnom u kviz jer smo slične, volimo takve emisije. U početku je bilo malo treme, sjećam se da mi je slala sto poruka dnevno, ali je trema nestala. No nije htjela u drugu emisiju! Kada sam rekla Antoniji Blaće i Miroslavu Škori da idemo dalje, vidjela sam je kako mlati glavom i pokazuje mi ne, ne, ne!", kroz smijeh govori Dragana koja, bez obzira na ishod treće emisije, već dobro zna kako će rasporediti novac.

"Ja ću se za početak počastiti jednim parfemom, a Jasna će dio novca odvojiti za fakultet, a dio će vjerojatno ići na vjenčanje, planira svatove".

A zajedno će otići na večeru da proslave odličan nastup. Ukoliko, naravno, uspiju pobijediti veterinarsku tehničarku Petru Pekač, dvadeset sedmogodišnju Zagrepčanku, ljubiteljicu Uhvati Bingo ritma", strastvenu igračicu i buduću majku koja, priznala nam je, silno želi pobijediti Draganu i s novcem od nagrade urediti dječju sobu.

Hoće li Osječanke nazdravljati dvjema ili trima pobjedama? Ili će pobjeda ostati u Zagrebu!

Doznajte večeras u 21 sat na RTL Televiziji!