Play ponuda
Play ponuda
NAJAVILA 'LJUBAV JE NA SELU'

Marijana Batinić okupala ljubavlju zagrebačku špicu!

Osim što je s njima popričala o novoj sezoni, Marijana se sa Zagrepčanima fotografirala, podijelila autograme, te se provozala Uspinjačom i prekrasnom kočijom po Gornjem gradu.

Image

Marijana Batinić

Foto: RTL
RTL/ 19.7.2014. u 15:04
Play ponuda

Da su Cvjetni trg i Gornji grad danas ujutro bili 'okupani' ljubavlju, pobrinula se RTL-ova voditeljica MarijanaBatinić. Simpatična Dalmatinka prolaznike je odlučila razveseliti darovima - balonima i licitarskim srcima!

Mare se opskrbila srcima ne bi li zaustavila Zagrepčane te popričala s njima o novoj sezoni 'Ljubav je na selu', čija prva epizoda nove sezone kreće ovu nedjelju 20. srpnja u 21 sat na RTL Televiziji. Slučajne je prolaznike, koji su se oko podneva našli na špici, ugodno iznenadila balonima i licitarskim srcima koje su odmah spremili i priznali kako ljepši poklončić za ukrasit svoj dom, dugo nisu dobili.

Osim što je s njima popričala o novoj sezoni, Marijana se sa Zagrepčanima fotografirala, podijelila autograme, te se provozala Uspinjačom i prekrasnom kočijom po Gornjem gradu. Među svima njima prepoznala je i sestru jednog od deset kandidata koji ove sezone traže srodnu dušu.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
'Tog se nitko nije sjetio!'

Nova sezona omiljenog kviza u udarnom terminu!

Play ponuda

Više s weba