Novosti

Marina i Nikola će izreći sudbonosno 'Da'

Ekipa RTL-ove dramske serije Tajne' razriješila je sve misterije Vilin Dola! Posljednja epizoda o životu Petrića i Franića, u trajanju od čak sat i 15 minuta, bit će emitirana večeras u 20 sati. Pogledajte kako su se stvari rasplele u vašoj omiljenoj seriji!

RTL
15.05.2014 10:28

U posljednjoj epizodi serije 'Tajne' ćemo vidjeti - prošlo je mjesec dana i Filip živi u zapuštenoj kuriji, ostavljen od svih i prezren od sela. Dobio je što je htio, a izgubio sve što vrijedi. U selu ga svi ignoriraju pa je postao omraženi Šeper. U ludilu koje ga je obuzelo učini strašnu stvar...

Serija Tajne

Marina i Nikola se pripremaju za svadbu. Marina je ipak pomalo tužna, nedostaju joj roditelji, a i Josipa se još uvijek nije pomirila s činjenicom da joj se mama ne udaje za Roberta.

Serija Tajne

Barbara i Sebastijan također imaju sretan kraj, ubrzo se očekuje i njihovo vjenčanje, kao i dijete koje će zajedno imati. Iako Brigita uspijeva Barbaru privoljeti na jedan posjet, shvaća da joj Barbara sva zlodjela nikad neće moći oprostiti. Brigita ostaje sama i osuđena na zatvor.

Serija 'Tajne' vjenčanje

Marina i Nikola imaju vjenčanje iz snova koje će Vilin dol još dugo vremena pamtiti....

Nakon 140 epizoda i 6300 snimljenih minuta materijala, 4100 scena na setu i lokacijama te 12 sati svakodnevnog snimanja, ekipa RTL-ove dramske serije Tajne' razriješila je sve misterije Vilin Dola!

Dramska serija Tajne', podjednako hvaljena od struke i gledatelja, ove je televizijske sezone donijela mnogo toga zanimljivog, a rijetko tko nije znao za zlicu Birigitu ili, pak, Nikolu Šepera, koje su utjelovili poznati glumci Ksenija Pajić i Filip Juričić.

Serija 'Tajne' vjenčanje

Spletke, osvete, ljubav, razočaranja, nevjerojatna otkrića, pa čak i kriminal, sve to vodilo je glumce serije kroz snimanje.

Rađena po scenariju Vlade Bulića i njegovog tima, te ravnanjem' najcjenjenijih redatelja, poput Tomislava Rukavine, Tanje Golić i mnogih drugih, serija je mnoge prikovala pred male ekrane, ali i dobila tisuće fanova na fejsbuku.

Dramska serija 'Tajne' pratila je dvije obitelji i tri generacije sa svojim problemima i neriješenim odnosima, a dvoje mladih, Marina (Jelena Jovanova) i Nikola (Filip Juričić) morali su proći kroz niz spletki i dobro prikrivenih tajni svojih obitelji, ne bi li pronašli istinu o sebi i svojim korijenima.

Glumačka ekipa serije 'Tajne

Uz Filipa i Jelenu, gledatelji su uživali u jakim glumačkim imenima poput Ksenije Pajić, Borisa Svrtana, Aleksandra Cvjetkovića, Jasne Bilušić, Mladena Čuture, Stjepana Perića, Leone Paraminski, Aleksandra Srećkovića te mnogih drugih.

Set u zagrebačkom Jadran filmu bio je izgrađen posebno za potrebe serije, a namještaj je sezao čak iz secesijskog razdoblja što je seriji davalo još više na originalnosti. Uz to, na setu je radilo pet kostimografkinja, a najviše posla imali su s Monikom Mihajlović koja je u seriji glumila Barbaru te s Ksenijom Pajić, koja je glumila Birigitu. Obje glumice su tijekom snimanja promijenile više od 100 odjevnih kombinacija.

U sedam mjeseci, koliko su glumci živjeli za svoje likove, 30 litara dnevno ispijenih kava, snimateljskog tima od 20 ljudi na lokacijama i setu i 140 snimljenih epizoda, mnogi su se sprijateljili, a anegdota je bilo pregršt.

Glumačka ekipa serije 'Tajne

Tako je jednom prilikom Ksenija Pajić na snimanje dovela psića jer ga nitko nije imao čuvati, no on je pobjegao u šumu pa je snimanje zaustavljeno i cijela ekipa je krenula u potragu dok ga nisu pronašli!

Večeras, 15. svibnja udobno se smjestite u svoje naslonjače i otkrijte napokon sve tajne, u posljednjoj epizodi Tajni' !