Novosti

Mario Mandić otkrio zašto će biti odličan trener fitnessa: 'Imam iskustvo iz 'Života na vagi''

Kandidat treće sezone showa 'Život na vagi' svojim savjetima pomogao je i inspirirao i druge da se krenu boriti za kvalitetniji život

RTL.TV
13.08.2019 12:00

Mario Mandić , kandidat posljednje sezone showa 'Život na vagi' , u Instagram pričama odgovorio je na mnoga pitanja svojih pratitelja, među kojima su najčešća bila o tome kako smršavjeti u određenom dijelu tijela, jer nekima su slaba točka ruke, nekima noge, a nekimatrbuh. Mario je prvo odgovarao svakome posebno, a onda odgovorio svima u čemu griješe -treba raditi vježbe zacijelo tijelo, a samo ponekad pojačati vježbe za krizni dio tijela.

Mario Mandić


On zna kako je to biti debeo

Mario je u 'Život na vagi' ušao sa 165,5 kilograma, a izašao sa 112 kilograma, uz to je redovno nastavio vježbati, pravilno se hraniti te upisao i tečaj za fitness instruktora . Svojim pratiteljima odgovorio je i na pitanja vezana za show, te naveo kako je baš iskustvo koje je doživio u 'Životu na vagi' njegova prednost u odnosu na ostale fitness trenere.

Mario Mandić

Mario Mandić

Pratiteljima je savjetovao i koje funkcionalne vježbe mogu sami raditi kod kuće, npr. popularni plank, iskorak, čučnjevei trbušnjake,a osim korisnih fizičkih savjeta, Mario je pokazao i daje izvrstan motivator , što je najvažnija kvaliteta svakog instruktora i trenera.

Mario Mandić

Mario Mandić

Marija i njegov put do zdrave vitkostigledajte u reprizi treće sezone najboljeg reality showa 'Život na vagi' od ponedjeljka do petka u 19:05 na kanalu RTL Living .

Život na vagi


A tko su kandidati četvrte sezone 'Života na vagi', otkrijte ove jeseni na RTL-u!