Novosti

Melissa McCarthy zadivila je sve na premijeri svog novog filma 'Kraljice zločina'

Popularna komičarka, redateljica i glumica, odluku o tome što odjenuti prepustila je stilistici i nimalo nije pogriješila

RTL.TV
08.08.2019 16:13

Jedna od najplaćenijih glumica današnjice, neponovljiva Melissa McCarthy , oduševila je sve svojim izgledom na premijeri svognovog filma 'Kraljice zločina' , koja se u ponedjeljak navečer održala u Los Angelesu .

Uz Melissu McCarthy u 'Kraljicama zločina' nastupaju i nagrađivane glumice Tiffany Haddish i Elisabeth Moss , a film je redateljsko-scenaristički debi Andreje Berloff, koja je 2015. bila nominirana za Oscara za scenarij filma 'Straight Outta Compton'.

Melissa je odlično izgledala u crnoj haljini s bijelim ukrasima pokazavšikako uistinu ima stila. Stilistica Tara Swennen odabrala joj je haljinu iz predjesenske kolekcije za 2019. američkog brenda Marchesa.

Našalivši se sa samom sobom Melissa je napisala uzobjavljenivideo na Instagramu:

Vrlo je važno, dok se pripremate za premijeru svog filma i stavljate umjetne nokte, držati papirnati rupčić za vratom."

Radnja kriminalističke drame 'Kraljice zločina' odvija se krajem 1970-ih u zapadnom dijelu Manhattana, popularnog nazivaHell's Kitchen, i prati supruge mafijaša koje poprilično dobro preuzimaju posaosvojih muževa koji su zaglibili u zatvoru.

Pogledajte trailer za novi film Melisse McCarthy, koji u svjetska kina stiže 22. kolovoza.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Melissu McCarthy gledajte u humorističnoj seriji ' Mike i Molly ' od ponedjeljka do petka u 0:50 na RTL2.