Novosti

Modni trendovi malih Zvjezdica

Novi glazbeno-natjecateljski dječji show RTL-a pokazat će da mališani osim što izvrsno pjevaju imaju i savršen stil za modu te da dečki brinu za izgled gotovo jednako kao i djevojčice

Press
24.08.2015 18:00

Snimanje novog glazbeno-natjecateljskog dječjeg showa Zvjezdice" je završeno, a vesela ekipa raspjevanih mališana još je puna dojmova. Većini od njih bio je to prvi put da su se popeli na pozornicu i zapjevali pred publikom. Iako je trema bila neizostavna, žiri kojeg čine Vanna, Alka Vuica, Luka Nižetić, Zdravko Šljivac i Enes Bešlagić pobrinuli su se da se mališani osjećaju kao kod kuće.

Zvjezdice

Raskošna pozornica im možda jest bila na početku zastrašujuća, ali su zato klinci uživali u backstage-u. Curice su već sad pokazale da će biti prave male dame jer se u prostorijama za šminkanje nisu odvajale od ruževa, maskara, rumenila... Štoviše, čak su i profesionalnim vizažisticama sugerirale kakav make-up žele i koje boje im se najbolje slažu uz haljine. Odabir outfita je pak bio poseban izazov. Trebalo je pronaći onaj koji će najbolje odgovarati pjesmi koju će pjevati, a na pozornici su se djevojčice pokazale u izdanju kakvog se ne bi posramile i njihove starije kolegice. Nekima od njih su stilistice bile njihove mame koje su predano pazile da baš sve djevojčice budu kao princeze.

Pročitajte još
Zvjezdice - modni odabir

No, nisu ni dječaci zanemarili svoj izgled. Pred ogledalom su stajali u redu ne bi li provjerili da li im je svaka dlaka na glavi na svom mjestu i da li im je košulja detaljno ispeglana.

Vesela družina pokazala je tako da osim što odlično pjevaju, već sad imaju izgrađen smisao za modu, a tko je očarao žiri u baš svim segmentima moći ćete vidjeti ove jeseni u programu RTL-a. No, nisu ni dječaci zanemarili svoj izgled. Pred ogledalom su stajali u redu ne bi li provjerili da li im je svaka dlaka na glavi na svom mjestu i da li im je košulja detaljno ispeglana.