Play ponuda
Play ponuda
kormilo nad kvizom

Nakon dvije tisuće i dvije emisije Oliver Mlakar ponovno u 'Kolu sreće'!

Legendarni voditelj 'Kola sreće', Oliver Mlakar, ponovno je preuzeo kormilo nad popularnim kvizom! No samo na jedan dan, točnije u prvoj emisiji. Nova era ovog slavnog TV kviza počinje u ponedjeljak, 18. svibnja u 20 sati a lov na slova će tada, uz Ivu Jerković i Borisa Mirkovića, predvoditi Oliver Mlakar

Image

Kolo sreće

RTL/ 15.5.2015. u 12:40
Play ponuda

Ovo je baš uzbudljivo! Sretan sam što sam se ponovno našao u studiju „Kola sreće“. Prošlo je mnogo godina, snimanja smo završili 2002., a snimili smo točno dvije tisuće i dvije emisije! To je jedan cijeli ljudski vijek“, kazao je Oliver Mlakar. „Bilo je svakakvih zanimljivih situacija na tim snimanjima, cijela avantura je trajala devet godina pa mi je teško bilo što izdvojiti“, dodao je slavni voditelj koji je zadovoljan svojim nasljednicima. „Boris je i više nego dostojna zamjena, on je jedan jako simpatičan zgodan dečko, dobar glumac i dobar voditelj, a Iva je jednostavno prekrasna“, dodao je.

Image

Kolo sreće

Foto:
Image

Kolo sreće

„I ja za njega imam samo riječi hvale. Toliko je poletan, uvijek vedrog duha i nevjerojatno mi je kako uvijek izgleda isto. Nije ostario niti dana. A taj njegov prepoznatljivi glas…Svi smo bili malo uzbuđeni na snimanju ove emisije“, kazala je Iva Jerković koja s Borisom Mirkovićem čini voditeljski duo „Kola sreće“. „Najteže mi je bilo to što sam ga morao oslovljavati sa „ti“. A što se tiče kviza - postavio je visoko letvicu, a mi ćemo je probati preskočiti ili bar dotaknuti“, dodao je Boris.

Kako se nakon godina izbivanja iz „svog“ studija snašao u voditeljskoj ulozi slavnog lova na slova, doznajte u ponedjeljak, 18. svibnja u 20 sati na RTL Televiziji!

Image

Kolo sreće

Foto:
Image

Kolo sreće

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NOVE EPIZODE OMILJENE SERIJE

Carstvo zavijeno u crno: Hurem zauvijek napušta Topkapi palaču!

Play ponuda

Više s weba