Play ponuda
Play ponuda
tv premijera

Ne propustite 'Stare frajere' s urnebesnim Williamsom i Travoltom

Simpatična komedija Walta Beckera 'Stari psi' svakako će vam pružiti velike količine zabave i smijeha, prvenstveno zahvaljujući dvojici izvanserijskih glumaca - Robinu Williamsu i Johnu Travolti.

RTL/ 3.2.2015. u 13:11
Play ponuda

Posao mu je bio sve, a onda jednog dana stiže cijela obitelj.

Charlie (John Travolta) i Dan (Robin Williams) prijatelji su i uspješni poslovni partneri već trideset godina. Njihova firma je na pragu dogovora velikog posla s jednom japanskom kompanijom, a svega dva tjedna prije finalnog potpisivanja ugovora Danu stiže iznenađenje. Vicki (Kelly Preston), koju je oženio (i razveo se) jedne pijane večeri, stiže s njihovim blizancima od sedam godina. Naime, u znak jednog političkog protesta ona je odlučila otići u zatvor na dva tjedna te moli Dana da se brine o njihovoj djeci.

"Stari frajeri" simpatična komedija Walta Beckera („Wild Hogs“), koja je odlično prošla u kinodvoranama, neće nam otvoriti neke nove horizonte, no svakako će nam pružiti velike količine zabave i nasmijati nas, prvenstveno zahvaljujući dvojici izvanserijskih glumaca - Robinu Williamsu i Johnu Travolti, ali i čitavom nizu znanih imena u sporednim ulogama - od Setha Greena, Matta Dillona pa do komičara Bernieja Maca, kojemu je uloga u ovom filmu bila jedna od zadnjih prije iznenadne smrti.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
nejasno zašto

Jorgisti u čudu - Jorge Blanco iz 'Violette' objavio je odličan ljetni hit, ali ga ne želi promovirati

Play ponuda

Više s weba