Play ponuda
Play ponuda
'SULEJMAN' U POPODNEVNOM TERMINU

Neredi u Carigradu zbog Rustema!

Nova epizoda 'Sulejmana Veličanstvenog' samo će se ove nedjelje emitirati u ranijem terminu nego inače, točnije u 15:05 sati na RTL Televiziji!

Image
Foto: RTL
RTL/ 20.7.2014. u 9:15
Play ponuda

Nova epizoda serije „Sulejman Veličanstveni“ donosi nove obračune u Osmanskom carstvu – građani traže Rustemovu smrt ljuti zbog smaknuća omiljenog princa, a Mahidevran i Mihrunisa se boje da će Sulejman htjeti ubiti i Mustafinog sina! Napetost na sultanovu dvoru raste…

Tko će biti nova žrtva, Rustem ili Mustafin maleni nasljednik, doznat ćemo u nedjelju, 20. srpnja u novom terminu od 15:05 sati na RTL Televiziji!

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Žitelji Carigrada nezadovoljni su razvojem situacije u državi i izašli su na ulice po pravdu. Narod želi vidjeti Rustema mrtvog pa ga Ahmet-paša savjetuje da, za svoje dobro, na neko vrijeme napusti Carigrad. Zbog straha od pobune i mogućeg upada u palaču, Rustem-paša traži način kako s obitelji potajice stići na sigurnije mjesto… Mihrimah se boji odlaska iz palače, no Rustem je uvjerava da je pronašao palaču koje se niti dugogodišnji članovi dvora ne bi prisjetili da postoji.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Sultanije Mahidervan i Mihrunisa teško podnose sultanovo ignoriranje i prisilan odlazak iz Burse. Isprva negoduju što i dalje moraju slušati Sulejmanove naredbe, no s vremenom popuste. Još se više boje za život Mustafinog sina, nasljednika Mehmeta, svjesne tradicije koja nalaže da se sva izdajnikova djeca moraju ubiti. Nitko od njih ne sumnja što im se uistinu sprema…

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Do Sulejmana stižu vijesti o Džihangirovom teškom zdravstvenom stanju. Mladog princa, koji ne jede i ne pije otkako je Mustafa preminuo, vojska pronalazi izvan vojnog kampa u stanju potpunog ludila.

Nova epizoda „Sulejmana“ samo će se ove nedjelje emitirati u ranijem terminu nego inače, točnije u 15:05 sati na RTL Televiziji!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image

'Ludi malci' i "Gru na supertajnom zadatku", subota, 2. prosinca od 20 sati na RTL-u

Play ponuda

Više s weba