Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
TV premijera "Oteta"

Nikad ne kradi od Nicolasa Cagea!

U režiji iskusnog redatelja akcijskih spektakala („Lara Croft: Tomb Raider“, „The Mechanic“, „The Expendables 2“) gledamo „Otetu“, koja u svom čitavom trajanju održava suludo brzi ritam u kojem Nicholas Cage gotovo ne uzima niti sekundu predaha

rtl.hr/ 6.3.2015. u 14:38
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Večeras u 20 sati u režiji iskusnog redatelja akcijskih spektakala („Lara Croft: Tomb Raider“, „The Mechanic“, „The Expendables 2“) gledamo „Otetu“, koja u svom čitavom trajanju održava suludo brzi ritam u kojem Nicholas Cage gotovo ne uzima niti sekundu predaha. Može se primijetiti da se Cage osjeća opušteno u ulozi koja mu savršeno odgovara, u filmu brojnih scena vratolomija od kojih nećete odvajati pogled niti tren.

Will Montgomery (Nicolas Cage), Vincent (John Lucas), Riley (Malin Akerman) i Hoyt (M.C. Gainey) kreću u višemilijunsku pljačku banke. No tijekom pljačke članovi bande se posvade i ostave Willa, kojeg uhvati FBI, ali bez dokaza jer je uspio zapaliti ukradeni novac. Nakon osam godina provedenih u kaznionici Will je na slobodi i odlazi posjetiti kćer Alison (Sami Gayle), koja nakon svađe s ocem odlazi svojim putem. Ubrzo Will primi poziv od Vincenta, koji kaže da je oteo Alison i da će je ubiti ako ne dobije 10 milijuna od pljačke koja je pošla po zlu.


Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image

Serija koja je srušila internet u Brazilu na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba