Play ponuda
Play ponuda
'Živjeti uspravno'

Obiteljska drama o životnom uspjehu nastala po istinitom događaju

Još kao dječak Brad Cohen (James Wolk) je počeo proizvoditi nekontrolirane zvukove, zbog čega je postao meta izrugivanja u razredu te je često optuživan od profesora da ometa nastavu

Image
Foto: RTL
Press/ 4.11.2015. u 13:30
Play ponuda

No poremećaj mu je ubrzo dijagnosticiran, radilo se o Touretteovom sindromu. Ubrzo je Brad počeo mrziti školu, no jedan profesor pružio mu je podršku i hrabrio ga da ustraje, a dječak je, ugledajući se na njega, odlučio postati učitelj koji strpljenje i dobrotu stavlja ispred svega. Nakon što je primio odbijenice od dvadeset i četiri škole, Brad je konačno dobio priliku da se iskaže kao profesor u jednoj.

Prema istinitoj i snažnoj priči, TV kuća Hallmark snimila je odličnu TV dramu o Bradu Cohenu koji je, unatoč nerazumijevanju okoline već od ranih dana svog života – od školskih kolega, tzv. prijatelja, pa čak i vlastitog oca, smogao snage, hrabrosti i odlučnosti da prevlada sve poteškoće i uspije postati čovjek kakav želi, osoba puna razumijevanja i jasno izraženih vrijednosti.  Glavne uloge u ovoj izvrsnoj drami novijeg datuma tumače James Wolk, dobro poznati Treat Williams kao njegov otac Norman, te Patricia Heaton, koju prepoznajemo kao Debru Baron iz „Raymonda“, u ulozi majke Ellen. 

Film "Živjeti uspravno" na programu je u subotu u 13:50 na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image

'Dan poslije sutra', subota, 15. prosinca u 22:55 sati na RTL-u

Play ponuda

Više s weba