Novosti

Omiljeni Kevin je večeras opet sam u kući

Četvrti nastavak ovog neuništivog niza filmova o vragolastom dječaku, možete pogledati večeras na RTL Televiziji od 21.30 sati.

RTL
24.12.2014 11:51

Dvanaest godina nakon originala, Kevin McCallister prošao je novu kuru pomlađivanja.

Roditelji malog Kevina (Mike Weinberg) rastali su se, a dječakov život s majkom neprestano zagorčava nasilno ponašanje starijeg brata. Savršena prilika za odmor ukaže se Kevinu kad ga otac pozove za Božić u stan svoje djevojke Natalie (Joanna Going).

Dječak objeručke prihvati poziv i doživi veliko iznenađenje kad shvati da je Natalien dom čudo moderne tehnologije u kojem se televizorom, paljenjem i gašenjem svjetala, ali i mnogim drugim stvarima može upravljati glasom. Tehnologija će se pokazati vrlo korisnom kad u stan provali dvoje kriminalaca – Vera (Missi Pyle) i Kevinov stari znanac, Marv (French Stewart).

Sam u kući 4

Novi nestašni klinac postao je Mike Weinberg, a njegov neprijatelj komični French Stewart, zvijezda serije "Treći kamenčić od Sunca". Četvrti nastavak ovog neuništivog niza filmova o vragolastom dječaku, koji se na originalan način obračunava s provalnicima, razveselit će najmlađe – kojima je ovaj film zapravo i namijenjen.

Kao zanimljivost, svakako treba spomenuti pojavu Barbare Babcock u ulozi Nataliene kućepaziteljice. Lice ove sjajne glumice zasigurno će biti poznato gledateljima iz mnogih TV serija, poput "Zvjezdanih staza", "Hill Street Bluesa" i "Dr. Quinn – žena vrač".