Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Jesse Spencer

Opet spašava živote: Chase iz 'Dr.Housea' postaje vatrogasac

36-godišnji Australac glavni je glumac u seriji "Chicago u plamenu" u kojem igra glavnu ulogu, vatrogasca Matthewa Caseya

Image
Press/ 28.10.2015. u 17:37
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Iako je velikom broju ljudi poznat iz megapopularne serije "Dr. House", Spencer je davne 1985. glumio u australskoj seriji "Susjedi". S Hughom Laurijem dijeli ljubav prema glazbi – kao dječak je pjevao u zboru i svirao violinu, a sada slobodno vrijeme krati svirajući gitaru, bas gitaru i klavir.

Ima mlađu sestru i dva starija brata koji su, kao i njihov otac – liječnici pa za sebe kaže da je crna ovca u obitelji jer se jedini bavi glumom. Okušao se i u filmovima, od kojih je najpoznatiji "Djevojke iz visokog društva", glumio je Petra Pana na kazališnim daskama, a posudio je i glas u crtiću "Phineas i Ferb".

O ljubavnom životu ovog plavušana zna se malo, osim što je 2006. bio zaručen za kolegicu iz serije "Dr. House", Jennifer Morrison, no zaruke nisu potrajale, te par nije čuo svadbena zvona.

Spencera možete gledati u novoj RTL-ovoj seriji "Chicago u plamenu" od ponedjeljka u 23:30!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
zadivljujuća produkcija

Nekoliko stvari koje vjerojatno niste znali o seriji 'Cobra 11': preko 7 tisuća razbijenih auta u 330 spektakularnih epizoda

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba