Play ponuda
Play ponuda
Dobro jutro, Vijetname

Oprostite se od legendarnog Robina Williamsa uz RTL Televiziju

Kao posvetu glumcu koji je iza sebe ostavio impresivan filmski opus, RTL Televizija će večeras u 21 sat prikazati njegov vjerojatno najcjenjeniji i nagrađivani film, ratnu komediju Dobro jutro, Vijetname.

Oprostite se od legendarnog Robina Williamsa uz RTL Televiziju
RTL/ 12.8.2014. u 17:38
Play ponuda

Voljeni i cijenjeni američki glumac Robin Williams zauvijek će ostati zapamćen kao jedinstvena osoba, fantastičan umjetnik svog poziva i genij komedije.

Kao posvetu glumcu koji je iza sebe ostavio impresivan filmski opus, RTL Televizija će večeras u 21 sat prikazati njegov vjerojatno najcjenjeniji i nagrađivani film, ratnu komediju Dobro jutro, Vijetname Barryja Levinsona, za koju je Robin Williams bio nominiran za Oscara u kategoriji najboljeg glumca. Za istu ulogu dobio je Zlatni globus te je osvojio ili bio nominiran za još tri druge nagrade na filmskim festivalima.

Williams, najpoznatiji po svojim komičnim ulogama, karijeru je i započeo kao stand-up komičar, uvijek je bio zaljubljenik u dramske uloge te je briljirao u drama koji su ga proslavile: Dobri Will Hunting, Društvo mrtvih pjesnika, Kralj ribara, Buđenja i Ja ću budan sanjati.

Na RTL Televiziji smo uživali u njegovim ostvarenjima u komedijama i fantazijama:  Noć u muzeju 1 i 2, Čudesan izum, Kapetan Kuka, Mojih 200 godina, Tatica u suknji i druge, ali i uz prije spomenute drame (Kralj ribara, Buđenja), filmove koji potvrđuju posebnost i talent ovog velikog glumca koji će nam neopisivo nedostajati.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image

'Žikina dinastija 3', četvrtak, 10. studenog u 21:10 sati na RTL-u

Play ponuda

Više s weba