Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Zanosna 24-godišnja glumica

Ornela Vištica 'uhvaćena' u trenutku odmora na snimanju serije

Jedna od najljepših Hrvatica u RTL-ovoj seriji „Vatre ivanjske“, koja će svoju premijeru doživjeti večeras u 20 sati, igra jednu od glavnih ženskih uloga.

Image
Foto: RTL
RTL/ 25.8.2014. u 11:01
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zanosna 24-godišnja glumica OrnelaVištica posljednjih mjeseci u studiju zagrebačkog Jadran filma snima punom parom.

Jedna od najljepših Hrvatica u RTL-ovoj seriji „Vatre ivanjske“, koja će svoju premijeru imati večeras u 20 sati, igra jednu od glavnih ženskih uloga.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Lik kojeg tumači, Klara Župan, naizgled je spontana i ljubazna, no zapravo je proračunata i nesigurna osoba koja pod svaku cijenu želi ostvariti svoje ciljeve. S obzirom da joj majku u seriji tumači 'kraljica sapunica' Ksenija Pajić, Ornelin će lik biti itekako zanimljiv i nepredvidljiv.

Unatoč svakodnevnom užurbanom ritmu snimanja, gdje na setu i po vanjskim lokacijama u okolici Zagreba provodi po cijele dane, Ornela u pauzama snimanja uspijeva pronaći vremena za odmor koji koristi za opuštanje.  A budući da se na setu već osjeća kao kod kuće, ne čude fotografije njezina ležernog izdanja.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

A u večerašnjoj prvoj epizodi serije „Vatre ivanjske“, gledatelji će moći doznati kako se u mjestašcu Ivanju istovremeno događaju sudbonosni susreti, otkrivaju tajne, ljubavne težnje, želje za osvetom, te kako osjećaji požude, ljubomore i kajanja usmjeruju i obilježavaju živote glavnih likova.

Ksenija Pajić ponovno ima jednu od glavnih rola uz Aleksandra Cvjetkovića, Franu Perišina, Doris Pinčić Rogoznicu, Lindu Begonju, Lelu Margitić, Ornelu Višticu, Filipa Juričića, Barbaru Nolu, Anu Begić Tahiri, Alena Liverića, Jana Kerekeša, Ivu Mihalić, Marka Cindrića, Nevenu Ristić i Slavena Španovića.

Više o seriji 'Vatre ivanjske', zanimljivosti o glumcima i sa seta i lokacija snimanja možete pratiti na službenoj Facebook stranici https://www.facebook.com/VatreIvanjskeRTLTV?ref=hl

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image

'Vrag nosi Pradu', petak, 7. listopada u 22:20 sati na RTL-u

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba