Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
superuspješna franšiza

Osigurajte istinski božićni duh uz TV premijeru filma 'Sam u kući 5'

Svi znamo da nema pravog Božića ako se ne gleda 'Sam u kući'. Upravo iz tog razloga, večeras u 20.20 sati nikako ne propustite TV premijeru petog nastavka jednog od najpopularnijih božićnih filmova svih vremena.

RTL/ 25.12.2014. u 12:52
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kud god otišli za Božić, nema mira.

Baxterovi se sele iz Kalifornije u Maine. U novom domu desetogodišnji Finn Baxter (Christian Martyn) uživa igrati videoigrice, dok njegova starija sestra Alexis (Jodelle Ferland) ne ispušta telefon iz ruku. Njihov otac Curtis (Doug Murray) i majka Catherine (Ellie Harvie) žele da im se sin druži s vršnjacima pa se Finn sprijatelji sa susjedom Masonom (Peter Dacunha), koji Finna uvjerava da duh gangstera Gravana opsjeda novi dom Baxterovih.

Peti, posljednji dio ove uspješne franšize drugi je film koji nas ne vodi u dom Macallister obitelji te prvi čija se radnja ne događa u Chicagu. Uz brojne posvete originalu, ovog puta družimo se s obitelji Baxter.

I dok najmlađi član obitelji pokušava postaviti stupicu duhu, upoznajemo se s negativcima koji čine dobro poznati Eddie Steeples, Debi Mazar i najveća zvijezda filma, kultni Malcolm McDowell.

Mladi Christian Martyn pokazao se kao pravi izbor za vodeću ulogu Finna, a nama je preostalo samo da se dobro zabavimo dok lopovi upadaju u zamke koje im je postavio snalažljivi klinac.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image

"Bijeg u dvorac", ponedjeljak - petak u popodnevnom terminu na RTL-u

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba