Novosti

Otkriveno! Sachu Barona Cohena zbog jedne je uloge hvatala američka tajna služba

Genijalni Sacha Baron Cohen transformiran do neprepoznatljivosti navodi poznate da sami pokažu koliko su zapravo glupi

Press
02.06.2019 11:00

Britanski komičar Sacha Baron Cohen , kojeg smo do sada mogli upoznati kroz nizalter-ega Ali G-ja , Borata i Brunu u svom novom projektu 'Who is America?' utjelovljuje 6 potpuno neprepoznatljivih i različitih persona, no radi i dalje slične stvari prošlima, provocira ljude, navodi ih, kako kaže, da sami pokažu koliko su glupi, iskvareni, primitivni, ograničeni ili sve navedeno.

Cohen je 'Who is America?' potajice snimao mjesecima, a kako su Borat i njegovi ostali likovi već poprilično poznati, morao je osmisliti nova alter-ega i maske kako ga sugovornici ne bi prepoznali. I osmislio je šest likova koji putuju Amerikom i provociraju poznate i nepoznate.

Sacha je tako kao OMGWhizzBoyOMG! , finski youtuber, u svojoj djetinjastoj emisijici ugostio i šerifa iz kojeg je izvukao da sam javno kaže kako bi rado 30-ih godina prošlog stoljeća u Njemačkoj štitio naciste od prosvjeda antifašista.

Komičar je nedavno otkrio kako jeimao i zakazan sastanak s američkim tajnikom za stanovanje i urbani razvoj, Benom Carsonom u hotelu u Washingtonu. No Cohen ga je planirao intervjuirati kroz svoj divlji lik sulude online zvijezdefasciniraneskupljanjem raznih dječjih kolekcija igračaka, OMGWhizzBoyOMGa.

Pripadnici tajne službe bili su posvuda odjeveni kao spremačice i posluga hotela, snimili smo ih na podosta materijala 'iza kamera' na kojima se vidi kako dolaze do vrata i prisluškuju."

No u trenutku kad su shvatili da on nije osoba za koju se predstavio, nastala je suluda jurnjava, Cohena su hvatali po zgradi, a zatim je kao u filmovima, njegov privatni tjelohranitelj dojurio pred hotel, Sacha je uletio u auto i policija ih je jurila 5 minuta, ali je, začudo, odustala od njega.