Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ne propustite pogledati

Ovog prosinca uživajte uz tri nove serije na RTL-u 2!

Kako bi ovo predbožićno i božićno vrijeme bilo puno smijeha i zabave, pobrinuo se RTL2 koji svojim gledateljima od prosinca poklanja tri nove serije u svome programu. 'Dva kraja uzice', 'Simpsoni' i 'Usred ničega' zabavljat će gledatelje svake subote i nedjelje od 06. prosinca na RTL2.

Image
Foto: RTL
RTL/ 2.12.2014. u 12:41
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

'Dva kraja uzice', zabavna je emisija koja će se emitirati subotom od 15:30 sati, a u kojoj trenerica Victoria Stilwell rješava probleme u ponašanju pasa te uči odgovornom ponašanju vlasnika psa i promiče trening tehnike na temelju kojih se pas ponaša pozitivno. Show se trenutno emitira u oko 50 zemalja diljem svijeta.

Većina epizoda počinje kratkim intervjuima vlasnika pasa o tome kada su prvi put susreli svog psa  i kako su njihova upoznavanja počela. Victoria promatra psa i vlasnika u raznim situacijama i kada postoji dovoljno dokaza da se radi o lošem ponašanju psa, uzima stvari u svoje ruke kako bi stvorila bolju atmosferu i za psa i za vlasnika i kako bi trenirala specifična ponašanja. Prema potrebi,  vlasnike se šalje i u centre za obuku pasa kako bi im se pružile dodatne informacije. Victoria zatim ostavlja vlasnika da sam provodi režime treninga. Nakon nekog vremena (obično nakon nekoliko tjedana), Victoria se vraća procijeniti koliko pas i vlasnik napreduju i, kada je to potrebno, dijeli još savjeta za trening.

Simpsoni su animirani TV serija koju je za FOX Network stvorio Matt Groening. Serija je postala jedan od prvih velikih hitova spomenute kuće, a uz to je i jedna od najuspješnijih televizijskih serija u povijesti tog medija te je, zasluženo, nagrađena i Emmyjem. Simpsoni su parodija američkog načina života, oni prikazuju američku kulturu i društvo, a često se koriste i šalama na vlastiti račun. Fraze likova iz serije su vrlo brzo s malih ekrana prešle u stvarni život i na svojevrstan način, baš poput samih likova, obilježili američku, ali i svjetsku pop kulturu. U prilog tome ide i činjenica da je uzvik "d'oh!" uvršten u rječnik engleskog jezika. Uz to, utjecali su i na mnoge animirane serije za odrasle tijekom kasnih 90-ih kao što su "South Park" i "Obiteljski čovjek". Simpsoni su najdugotrajnija američka animirana TV serija. Gledatelji RTL2 ovu sjajnu animiranu seriju mogu gledati od sedamnaeste sezone, i to po dvije epizode svake subote i nedjelje u 18:10 sati!

Nakon Simpsona na programu RTL2 svake subote i nedjelje od 19.05 sati gledatelji će upoznati obitelj Heck iz humoristične serije 'Usred ničega', a koja će biti emitirana dvije epizode zaredom. Humoristčna serija ABC-ja, priča priču iz perspektive mame Frankie Heck.

Heckovi su srednjoklasna obitelj koja živi u predgrađu Indiane. Mama Frankie radi u lokalnoj prodavaonici automobila i volontira za školu dok otac Mike radi u kamenolomu i životu pristupa puno ležernije nego Frankie. Najstariji sin Axl, mrzovoljan je srednjoškolac i troši vrijeme drijemajući i lutajući po kući bez majice dok je  Sue, starija kćer, više štreberski tip koja se pokušava uklopiti u dobro društvo u školi. No, to joj ne uspijeva zbog Axla koji joj je stalno negdje za petama i izruguje se, što naravno, ne pridonosi njezinom imidžu koji pokušava stvoriti kako bi bila cool. Najmlađi sin Brick još je u osnovnoj školi, ali već pati od tjeskobe druženja s ljudima te uz to ima i neobičnu naviku ponavljati riječi koje je netom izgovorio sebi u bradu, glasnim šaptom. Glavna uloga pripala je Patriciji Heaton, (Frankie Hack), poznatoj i po ulozi u humorističnoj seriji 'Raymond', gdje je glumila Raymondovu suprugu Debru Baron te Neilu Flynnu (Mike Hack), također poznatom i po ulozi domara u seriji 'Stažist'.

Prosinac na RTL2 gledatelje će zagrijati i serijom 'Kako sam upoznao vašu majku', koja će ići od ponedjeljka do petka u 20.00 sati, umjesto 'Moderne obitelji'.

Uživajte uz tri nove serije, 'Dva kraja uzice', 'Simpsoni' i 'Usred ničega', na RTL-u2 od 06. prosinca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image

Žena - nova turska serija od ponedjeljka do petka u 20:35

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba