Novosti

'Pet na pet': Kviz kroz koji je prošlo 2250 kandidata, deset narodnih nošnji, dva zaručnička prstena i kajak

Na setu popularnog kviza, čije nove epizode kreću od 7. rujna, uvijek je veselo, a zabava kreće kad se ekipa počasti špekom, kobasicama i gemištom

Press
28.08.2015 14:19

Kada spojimo Dreleta , pitanja, publiku i kandidate, dobijemo fantastičan kviz Pet na pet", koji se od 7. rujna vraća na male ekrane . Nove, uzbudljive i dinamične epizode popularnog kviza prikazivat će se od ponedjeljka do petka u 19:10 sati, odmah iza RTL Danas.

Dosad je snimljeno 445 epizoda, a kroz sve njih prošlo je 450 ekipa. Neke timove činile su obitelji, neke prijatelji, neke kolege s posla, ali ukupno 2250 zabavnih, veselih i originalnih kandidata prošetalo je kroz studio. No nisu samo kandidati obilježili kviz Pet na pet". Bilo je tu i nekoliko bazena, pa suncobrana, kajak, nekoliko narodnih nošnji i – dva zaručnička prstena. Frcalo je sve od ljubavi u kvizu i nitko doma nije otišao razočaran, neovisno o tome je li njihov tim pobijedio ili izgubio.

Pet na pet

Emisiju radi uigran tim ljudi i kažu da, iako ih je relativno malo, sva snimanja prolaze bez greške jer uz zabavu i smijeh ni ne može biti drugačije. Glavni kolovođa, kad je zezancija u pitanju, je voditelj Davor Dretar Drele , kojeg njegovi suradnici simpatično zovu šefom studija. O Dreletovom imidžu brine stilist, a dosad mu je promijenio 298 košulja, 52 majice i 123 sakoa. Šali se ekipa:

- Ma mijenjali smo mu i hlače. Barem jedne dnevno!

Drele je mezimac cijele ekipe pa mu tako šminkerice svako jutro masiraju lice da izgleda što svježije, odmornije i mlađe. A on im na tom povlaštenom tretmanu redovito zahvaljuje sladunjavim komplimentima na koje niti jedna žena ne može ostati imuna.

Kaže ekipa da zabava u studiju redovito počinje kada se donese malo špeka i kobasica, uz koje je neizostavan i gemišt.

Kviz Pet na pet" snima šest snimatelja, a o pitanjima koja se postavljaju ekipama brine urednik pitanja kojemu ideje padaju na pamet dok se vozi u autu, ide u šetnju... Na sva ta pitanja, prije ekipa u studiju, odgovara 100 ispitanika prema čijim se odgovorima onda ocjenjuju i odgovori natjecatelja.