Play ponuda
Play ponuda
jedva čekamo pogledati

Pierce Brosnan glumit će u još jednoj glazbenoj komediji – novom filmu 'Eurosong'

Nakon što se odlično snašao u filmovima 'Mamma Mia!' Piercea Brosnana gledat ćemo u filmu o najvećem glazbenom natjecanju na svijetu

Image
Foto: ©Splash/Guliver images
RTL.TV/ 15.8.2019. u 11:35
Play ponuda

Ovog tjedna u Londonu započela je produkcija filma 'Eurovision' za koji je potvrđeno kako u uz Rachel McAdams i komičara Willa Ferrella glumi i irska filmska zvijezda Pierce Brosnan. Rachel McAdams i Pierce Brosnan glumili su već zajedno 2007. u kriminalističkoj drami 'Bračni život'.

Radnja filma pratit će Sigrit Ericksdottir (Rachel McAdams) i Larsa Erickssonga (Will Ferrell), islandske glazbenike koji dobiju životnu priliku i mogućnost za ostvarenje snova, svoju zemlju će zastupati na najpopularnijem glazbenom natjecanju, Eurovisionu.

Pierce Brosnan u ovoj zabavnoj komediji glumit će Larsovog oca, Ericka Erickssonga najzgodnijeg muškarca na Islandu. Za sada je poznato kako će nakon Londona, filmska ekipa nastaviti snimanje na Islandu i u Tel Avivu.

https://i1.wp.com/metro.co.uk/wp-content/uploads/2019/08/comp-1565256592.png?quality=90&strip=all&zoom=1&resize=644%2C362&ssl=1

Piercea Brosnana gledajte u akcijskom trileru 'November Man' večeras u 21:10 na RTL-u.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image

Pčelin film

Play ponuda

Više s weba