Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
u punom mahu

Počelo snimanje RTL-ovog dječjeg glazbenog showa 'Zvjezdice'

Atmosfera u studiju 'Zvjezdica' je vesela i raspjevana, a za tako dobru energiju zaslužni su, kako kažu, svi pomalo

Image

Zvjezdice

Foto: RTL
RTL/ 28.7.2015. u 13:14
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Dječji glazbeni talent show RTL Televizije 'Zvjezdice' počeo je ovih dana sa snimanjem. Najmlađi pjevački talenti od 6 do 15 godina svoje glasovne sposobnosti predstavljaju peteročlanom žiriju u sastavu Vanne, Alke Vuice, Luke Nižetića, Zdravka Šljivca i Enisa Bešlagića, a male talente na pozornici bodri voditeljica Doris Pinčić Rogoznica, dok ih u backstageu čeka Nives Čanović.

Atmosfera u studiju 'Zvjezdica' je vesela i raspjevana, a za tako dobru energiju zaslužni su, kako kažu, svi pomalo.

‘Atmosfera na snimanju je poticajna, tempo je dinamičan i mislim da sve ide u pravom smjeru. Slušajući kandidate kako pjevaju, osjećam se kao da sam u društvu meni srodnih bića - zaljubljenika u glazbu koji se najbolje osjećaju kad pjevaju. Naravno da primjećujem razlike među njima, ali svi su isti u tome što na pozornicu donose svoje čarobne, jedinstvene osobnosti kojima obogaćuju naše živote. Zato mislim da sam privilegirana što sam dio ovog showa’, iskrena je bila Vanna.

I Luka Nižetić je sličnog zaključka. 'Svi smo jako uzbuđeni, atmosfera je odlična, baš smo svi kliknuli u žiriju, a družimo se i privatno. Mislim da smo baš dobra kombinacija i da ćemo se svidjeti ljudima. Ima jako talentirane djece i bit će dosta teško u odabiru, ali nema ništa ljepše od talentiranih mališana. Koliko god će mi biti teško izbaciti nekoga, uživat ću u slušanju njihovih izvedbi. Ovaj show je poseban jer djeca imaju iskrene emocije u trenutku, pjevaju prekrasno i mislim da će gledatelji to prepoznati', iskren je bio Luka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nives Čanović je u backstageu postala djeci prava prijateljica. Tako joj oni šapuću svoje tajne, grle se, jadaju, a i plaču joj na ramenu ako ne prođu dalje, a Doris Pinčić Rogoznica se prema mališanima ponaša zaštitnički.

'Zvjezdice su sjajan TV show koji će gledati cijela obitelj i uživam biti dio te priče. Prirodno mi je došlo da se prema djeci koja sudjeluju ponašam zaštitnički i da ih na neki način 'branim' od žirija, a moram reći da su svih petero zbilja profesionalci i prije svega dobri ljudi koji uvijek pronalaze prave riječi da do djeteta stigne konkretna i jasna poruka, što nije uvijek lako. Iskreno, očekujem da će naše zvjezdice osvojiti brojna srca pred TV ekranima', uzbuđeno je ispričala Doris.

Upravo se čita

Image
REALITY ZVIJEZDA

Sjećate li se Nikoline Tutić? Bila je zvijezda showa 'Brak na prvu', a danas izgleda neprepoznatljivo

'Zvjezdice' će zasigurno oduševiti sve koji vole čuti odlične male pjevačke talente, a snimanje je u punom mahu. Gedatelji će najesen saznati tko će dobiti titulu hrvatske 'Zvjezdice', samo na  RTL Televiziji!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image

'Glup i gluplji 2', subota, 10. ožujka u 21:45 sati na RTL-u

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba