Novosti

Pogledajte predivne kćeri glumačkog para - Branko Đurić i Tanja Ribič s obitelji prošetali crvenim...

Branko Đurić Đuro, popularni regionalni glumac i član žirija 'Zvijezde – ljetni hit', ovog je vikenda prošetao crvenim tepihom Sarajevo Film Festivala u društvu svojih prezgodnih dama, supruge Tanje i kćeri Zale i Ele

RTL.TV
20.08.2019 14:20

Popularni regionalni glumac, komičar, redatelj i pjevač, Branko Đurić Đuro na početku svoje knjige 'Mojih prvih pedeset' oduševio je sve izjavom kako je u suprugu Tanju zaljubljen stalno kao prvog dana, a sudeći po tome kako zanosno izgleda ova 51-godišnja glumica, to nimalo ne čudi.

Đurina supruga Tanja Ribič , koju zbog glumačkog znanjanazivaju slovenskom Meryl Streep" , zaista je zanosno izgledala u ružičastom odijelu kad su ovog vikenda stigli na Sarajevo Film Festival , a njihove kćeri, 23-godišnja Zala i 14-godišnja Ela , izrasle su u predivne mlade dame.

Zala je krenula očevim i majčinim glumačkim te pjevačkim stopama, a nerijetko izjavljuje kako je iznimno ponosna na roditelje jer joj pružaju potpunu podršku u svemu što radi. Nedavno je oduševila sve svojom objavom na Instagramu uz koju je napisala:

''To sam ja. Bez filtera. Bez šminke, bez ega, bez odjeće, bez s**nja. Po povratku s pristaništa gdje sam čistila ribu koju su upravo ulovili moj otac i sestra''.

U nedavnom intervjuu za portal CDM Đuro je izjavio kako ćei njihova 14-godišnja kći Ela vjerojatno krenuti istim putem. Odrasta u toj našoj radionici i sasvim je normalno da će se posvetiti sličnom poslu."

Tanju Ribič i Branka Đurića gledajte večeras u komediji 'Atomski zdesna' u 21:10 na RTL-u.