Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
jedva čekamo!

Popularni kviz 'Kolo sreće' ponovno kreće i to na RTL Televiziji!

Obožavatelje je ''Kolo sreće'' steklo prije dvadesetak godina, kada se prvi puta počelo prikazivati u domaćem eteru. Nakon trinaest godina se vraća u dobro poznatom izdanju!

RTL/ 18.5.2015. u 9:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Danas u 20 sati u eter se vraća popularni kviz ''Kolosreće''. Slavni glumac i televizijski voditelj BorisMirković i manekenka IvaJerković par su koji će voditi emisiju uz koju su stasale brojne generacije gledatelja i u kojoj će se natjecatelji, svake večeri od ponedjeljka do petka, rješavanjem zagonetki boriti za nagrade.

Obožavatelje je ''Kolo sreće'' steklo prije dvadesetak godina, kada se prvi puta počelo prikazivati u domaćem eteru. Nakon trinaest godina se vraća u dobro poznatom izdanju. Natjecatelji će se rješavanjem zagonetki boriti za nagrade. Kada dođe na red, natjecatelj ima tri opcije - kupiti samoglasnik, zavrtjeti kolo ili ponuditi rješenje zagonetke. Na putu do nagrada ih usmjerava voditelj i, naravno, neizostavna hostesa.

''Iva i ja se odlično nadopunjujemo, tim s kojim radimo je dobro uigran, a gledatelji će se odlično zabaviti uz naš kviz'', kazao je Boris Mirković.

Jedan od prvih hrvatskih licenciranih kvizova razvio se iz američkog ''Wheel of fortune'' autora Meryja Griffina. U SAD-u se „Kolo sreće“ prikazuje od 1975. godine, a već više od trideset sezona je jedan od najgledanijih televizijskih kvizova u američkom eteru. Svakog tjedna zbog zagonetki, nagrada i testiranja znanja više od 47 milijuna gledatelja sjedi prikovano uz svoje male ekrane, a u okretanju kola i kupovanju samoglasnika su se okušale i brojne glazbene i filmske zvijezde.

Rezervirajte termin za gledanje ''Kola sreće'' na RTL Televiziji – lov na slova počinje u 20 sati!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image

'Šaljivi kućni video', sljedeći četvrtak, 2. veljače u 20 sati na RTL-u

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba