Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Tri, dva, jedan-kuhaj!

Povratak kuhara amatera u eter RTL Televizije

Potraga za najboljim amaterskim kuharom se nastavlja ovog proljeća!

RTL/ 31.12.2014. u 11:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Pogađate, „Tri, dva, jedan-kuhaj!“ se vraća u eter RTL Televizije! Tek što nam je kuhinja prestala mirisati po najfinijim slasticama, bacamo se na nešto konkretnije kulinarske specijalitete i ugađanje najistančanijim nepcima pred malim ekranima.

Na „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ prijaviti se mogu svi amaterski kuhari koji smatraju da je kuhanje mnogo više od bacanja namirnica u isti lonac, ali i oni koji baš svakom loncu moraju biti poklopac.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Prijave su počele, naša kuhinja se već preuređuje, a vi nabrusite noževe! I ove sezone vas očekuju tri člana žirija i jedna titula najboljeg kuhara amatera.

Titula koja je u prvoj sezoni pripala devetnaestogodišnjoj Anki Cvitanović, najmlađoj natjecateljici koja je žiri osvojila pripremom hrane prema tradicionalnim bakinim receptima i savjetima mame i strine.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Strast prema okusima i mirisima, inovativnost i odvažnost u isprobavanju novih recepata i igranje začinima – zagolicajte maštu, prijavite se u naš show putem internet stranice www.321.rtl.hr i otkrijte skriveni talent!

Možda će baš vas vještine i ljubav prema gastronomiji odvesti na nezaboravno kulinarsko putovanje i dovesti do titule najboljeg amatera u kuhinji!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image

'Air America', subota, 8. lipnja u 20 sati na RTL2

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba