Play ponuda
Play ponuda
ljubav je u zraku

Provedite Valentinovo uz romantični filmski maraton na RTL Televiziji

Za Valentinovo je RTL Televizija za vas pripremila romantični filmski maraton koji uključuje hit filmove 'Princezini dnevnici 2: Kraljevske zaruke', 'Chateau Meroux - Vino ljubavi', 'Opet ti' i kaslik romantičnog žanra, film 'Zgodna žena'

RTL/ 13.2.2015. u 12:29
Play ponuda

Za Valentinovo je RTL Televizija pripremila romantični filmski maraton koji počinje već u poslijepodnevnim satima, točnije u 13:25 sati s dražesnim “Princezinim dnevnicima 2: Kraljevske zaruke”, u kojem briljiraju dvije zvijezde, Anne Hathaway, jedna od najpopularnijih glumica današnjice i Julia Andrews, legendarna glumica rijetko viđenog šarma i gracioznosti, no ne smijemo zaboraviti niti odličnog Johna Rhys-Davisa („Indiana Jones“, „The Lord of the Rings“) i zvijezdu u usponu Chrisa Pinea, koje smo mogli gledati na RTL Televiziji u sjajnom „Star Treku“ J. J. Abramsa.

Image
Foto:
ImageOdmah nakon, u 15:35 sati nastavljamo s TV premijerom „Chateau Meroux  - Vino ljubavi“ slatkom romantičnom pričom koja nas vodi na sunčane obronke Kalifornije na kojima se rasplamsava ljubav između Marle Sokoloff, koju će gledatelji koji su pratili odvjetnički dramu s kraja 90-ih „The Practice“ prepoznati kao Lucy Hatcher, i Barryja Watsona („7th Heaven“, „Samantha Who'“).

Image
Foto:
ImageU udarnom terminu od 20 sati čeka nas još jedna TV premijera, vedro romantično ostvarenje „Opet ti“, tzv. chic-flick komedija, u kojoj će moći uživati čitava obitelj.  Ženska postava doista je snažna – od dvije prekrasne glumice mlađe generacije; Kristen Bell („Veronica Mars“, „Forgetting Sarah Marshall“, „House of Lies“), Odette Annable („Dr.House“), koje su uzele glavne uloge, pa do sredovječnih dama; Sigourney Weaver, Jamie Lee Curtis te „zlatne djevojke“ Betty White. U cameo ulogama pojavljuju se i Dwayna "The Rock" Johnson i Patrica Duffy (“Dallas”, “Step by step”). 

Image
Foto:
ImageZa kraj ovog najromantičnijeg dana u godini, od 22 sata gledamo klasik romantičnog žanra, “Zgodna žena”, jednu od najvećih romantičnih komedija svih vremena, gotovo bajkovito ostvarenje u kojem je Julia Roberts ostvarila ulogu karijere ili barem, u najmanju ruku, nastup po kojemu se kao glumica najviše pamti. Za prikazano je osvojila Zlatni globus te bila nominirana za najbolju glumicu na Oscarima. Richard Gere, kao beskrupulozni poslovni čovjek koji se zaljubljuje preko ušiju, djeluje kao princ na bijelom konju u filmskom hitu u kojem zajedno s Roberts toliko dominira da se ne možemo uopće sjetiti role sjajnog Jasona Alexandera („Seinfeld“) u sporednoj ulozi.

Image
Foto:
Image
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
OD 20 SATI NA RTL-U

Gerard Butler vraća se kao Mike Banning u trileru 'Angel Has Fallen', a večeras ga možete gledati u akcijskom hitu 'Pad Londona'!

Play ponuda

Više s weba