Novosti

RTL vam donosi - veliko finale 'Kućanica'!

Posljednje tri epizode i veliko finale serije gledamo na RTL2 ovu subotu od 23:20 sati!

RTL
31.07.2014 14:39

Nakon šest godina druženja s Kućanicama" na RTL-u stigli smo do velikog finala, posljednje epizode humorne dramske serije, jedne od serija koje su započele renesansu američke televizijsko-serijske produkcije. Posljednje tri epizode i veliko finale serije gledamo na RTL2, u subotu od 23:20 sati!

Šest Primetime Emmy" nagrade, dva Zlatna globusa", dvije Screen Actors Guild" nagrade, mnogobrojne pohvale gledatelja i kritike, mnoštvo zanimljivosti vezane uz seriju ali i privatne živote glumica punile su socijalne mreže, razne medijske rubrike, a od kućanica iz Westeria Lanea - Eve Longorije, Teri Hatcher, Marcije Cross, Felicity Huffman stvorile planetarno prepoznatljive zvijezde. Od premijere serije u prvoj sezoni, koja je u Americi privukla 21.6 milijuna gledatelja, finala prve sezona koju je gledalo 30 milijuna gledatelja, pa sve do posljednje epizode osme sezone, koje je bilo najgledanije finale jedne serije u 2012. u SAD-u, milijuni gledatelja živjeli" su u domovima Kućanica".

U posljednjoj epizodi serije, u Wisteria Lane se vraća Katherine Mayfair kako bi Lynette ponudila posao. Susan se iznenadi kada na putu prema Reneeinom i Benovom vjenčanju Julie pukne vodenjak. Bree na sve moguće načine pokušava izbjeći Tripa, a Gabrielle i Carlos ponovno se posvade kada shvate da su zamijenili uloge u obitelji. Kako bi spasile svoje obitelji i veze, Susan, Lynette, Gabrielle i Bree odluče zauvijek napustiti Wisteria Lane.

Bez ikakve dvojbe, Kućanice", autora Marca Cherryja, jedan su od najvećih televizijskih fenomena našeg tisućljeća, iznimno atraktivna, nepredvidljiva i uzbudljiva serija koja će nam doista nedostajati!

Posljednje tri epizode i veliko finale serije gledamo na RTL2, u subotu od 23:20 sati!