Novosti

Samuel L. Jackson, Salma Hayek, Morgan Freeman i Ryan Reynolds – uskoro u Rovinju i Zagrebu!

Holivudske zvijezde danas stižu u Istru, a početkom svibnja u Zagreb. Ako ćete za Praznik rada prolaziti Klaićevom ulicom uz igralište ili uz Mimaru zasigurno ćete susresti nekog od njih kako snimaju nastavak filma 'Čuvaj me s leđa'

Press
04.04.2019 08:00

Danas u Rovinj stižu vrhunske glumačke zvijezde i cjelokupna filmska ekipa kako bi se nastavilo snimanje materijala za 'The Hitman's Wife's Bodyguard' , nastavak akcijske triler-komedije kod nas prevedene kao 'Čuvaj me s leđa' .

U užem središtu Rovinja , oko stare Mirnine hladnjače, bit će za potrebe snimanja mjesec dana postavljen filmski kamp. Nakon toga holivudska ekipa će kratko snimati u Rijeci , a zatim stiže u Zagreb , gdje će se za Praznik rada, u i oko Mimare nastaviti produkcija.


DokRovinj 'glumi'talijansku obalu,Zagreb će u filmu biti baš Zagreb

U Zagrebu, u muzeju Mimara i na srednjoškolskom igralištu uz Klaićevu ulicu, 1. svibnja započinje snimanje scena sa Salmom Hayek , Samuelom L. Jacksonom i Ryanom Reynoldsom . Za sada još nije poznato gdje bi im se na setu točno mogao pridružitii Morgan Freeman , no bit će vremena za susresti ga, jer bi snimanje 'The Hitman's Wife's Bodyguarda' po zagrebačkim ulicama trebalo trajati do 12. svibnja .

Ryana Reynoldsa gledajte u TV premijeri znanstveno-fantastičnog trilera 'Izvan sebe' u petak u 22:35 na RTL-u,

a Morgana Freemana u kriminalističkom akcijskom filmu 'Pljusak' u subotu u 20 sati na RTL-u.