Novosti

Šeherezada danas slavi rođendan, ali to nije jedini razlog za slavlje: 'Voljela bih da svi dožive ovaj...

Dvostruko slavlje u kući turske televizijske i kazališne glumice Bergüzar Korel, najpoznatije po ulozi Šeherezade u seriji '1001 noć'

RTL.TV
27.08.2019 13:14

Omiljeni i najpoznatiji turski glumački i bračni par, Bergüzar Korel i Halit Ergençi , čije smo televizijske uspone i padove pratili na RTL-u u hit-serijama 'Ranjena ljubav' , '1001 noć' i 'Sulejman Veličanstveni' , napokon su priznali da očekuju svoje drugo dijete, prenijeli su turski mediji.

Posljednjih mjeseci u turskim se medijima nagađalo o drugoj trudnoći lijepe glumice, pogotovo kada jepočetkom kolovoza snimljena kako skriva trbuščić nakon rođendanskog partyjabliske prijateljice i producentice serije 'Sulejman Veličanstveni' , Ayse Barim. Dok je napuštala zabavu, 36-godišnja Bergüzar torbom je skrivalatrudnički trbuščić od okupljenih fotografa i ignorirala sva pitanja o trudnoći.

Ovoga puta Bergüzar je ipak otkrila novinaru:


"Da, trudna sam. Sve je u redu. Veselo očekujemo naše drugo dijete. Ovo je stvarno vrlo lijep, vrlo poseban osjećaj. Voljela bih da svi dožive ovaj poseban osjećaj!"

Bergüzar Gökçe Korel rođena je 27. kolovoza 1982. u Istanbulu. Kako je visoka 180 cm, još je kao mlada počela trenirati odbojku, a kasnije je nastavila igrati i za profesionalne odbojkaške klubove. Osim odbojke, u slobodno vrijeme Bergüzar voli klizati, surfati i plesati.

Diplomirala je na kazališnom odjelu Državnog konzervatorija na Sveučilištu Mimar Sinan. Osim kazališnog studija, Bergüzar jeradila i sa Susan Baston , koja je bila instruktorica glume Nicole Kidman i Tomu Hanksu .

2009. udala se za kolegu Halita Ergença, kojeg je upoznala za vrijeme snimanja serije '1001 noć' . U veljači 2010. rodio im se sin Ali .

Ljubavnu priču Šeherezade i Onura, glavnih likova serije ' 1001 noć ', gledajte na RTLplayu bilo kad i bilo gdje.