Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Omiljena je već 10 godina

Serija 'Kosti': zanimljivosti koje niste znali

Ranja prati detektive i forenzičare, a glavni junaci Seeley i Temperance postali su jedan od najpoznatijih televizijskih ljubavnih parova

Image
Press/ 25.8.2015. u 20:14
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Serije koje prate forenzičare i detektive već su godinama najgledaniji i najpopularniji televizijski sadržaj ne samo kod nas, već svugdje u svijetu. S obzirom da ih je svake godine sve više, teško se izboriti za naklonost gledatelja, ali je serija „Kosti“, koja se prikazuje od ponedjeljka do četvrtka u 23:35 sati na RTL-u, to uspjela. „Kosti“ su se počele prikazivati 2005. godine, a prate FBI-jeve slučajeve u kojima su pronađeni ostaci ljudskih kostiju pa ih njihov tim donosi na detaljnu analizu forenzičkoj antropologinji. U seriji FBI-evog detektiva Seeleya Bootha glumi David Boreanaz, dok njegovu poslovnu, a kasnije i privatnu partnericu, forenzičarku Temperance Brennan glumi Emily Deschanel.

Serija je snimana u Los Angelesu, mada je radnja smještena u Washington D. C-u, gdje se nalazi institut Jeffersonian. Taj institut u stvarnosti ne postoji, ali zato postoji Smithsonian Institut čiji su eksterijeri poslužili za prikaz Jeffersoniana.

U Americi se trenutno prikazuje deseta sezona serije, mada je na kraju sedme sezone bilo upitno hoće li biti novih nastavak. Naime, glavna glumica EmilyDeschanel je tijekom snimanja te sezone ostala trudna, a da ne bi tražili zamjenu producenti su odlučili da će i Temperance, lik kojeg glumi, biti trudna. Sedma sezona serije prestala se snimati 19. rujna 2011. godine, a samo dan iza je Emily završila u bolnici s trudovima i 21. rujna je rodila sina Henrya.

Image
Foto:
Image

U petoj sezoni serije kao gostujuća glumica pojavila se i Emilyina sestra Zooey („Nova cura“), a glumila je Temperanceinu sestričnu. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image

'Ranjena ljubav' - nova serija, večeras u 21:15 na RTL-u

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba