Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Vrhunske serije na RTL2

,Sherlock i Watson' i ,Kućanice' za vikend večeri pune napetosti i zabave

Svake subote i nedjelje od 21:50 sati RTL2 donosi jednu epizdu nagrađivane detektivske serije ,Sherlock i Watson', a nakon toga slijede dogodovštine u malom Wisteria Laneu za koje ne brine omiljena nam ekipa 'Kućanica'

Image

kućanice sezona 6 kućanice sezona

RTL/ 17.8.2015. u 8:18
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Subota i nedjelja navečer rezervirani su za vrhunske i višestruko nagrađivane serije na programu RTL2.  Dinamične večeri počinju u 21.50 kada je na programu „Sherlock i Watson“ a nastavlja se u nikad zabavnije „Kućanice“.

Iza svakog uspješnog muškarca stoji žena, pa je tako i iza najslavnijeg svjetskog detektiva, Britanaca Sherlocka Holmesa stala liječnica Joan Watson. Njih dvoje glavni su junaci serije „Sherlock i Watson“ koja se prikazuje subotom i nedjeljom na programu RTL2 u 21:50 sati.  Nagrađivana serija koja je pomela konkurenciju pa tako čak ostvarila i bolju gledanost u premijernom prikazivanju od prve epizode posljednje sezone kultnog „Mentalista“ pokazat će da o slavnom detektivu ne znamo baš sve.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Holmes kojeg igra Jonny Lee Miller bivši je savjetnik Scotland Yarda, koji zbog svoje ovisnosti o drogama kreće prema New Yorku kako bi se liječio u centru za odvikavanje od opijata. No kada shvati da grad obiluje zločinima i zanimljivim zagonetnim slučajevima odluči ostati u njemu. Zabrinut za sina, Sherlockov otac šalje Joan Watson (Lucy Liu), uspješnu kirurginju, kako bi pazila na njega i držala ga dalje od iskušenja i poroka. Drugačiji Watson i, što je najvažnije, novi Holmes, te prisnost i familijarnost koji lik Holmesa izaziva kod gledatelja, osuvremenjeni pristup pričama i slučajevima - novosti su koje su prikovale gledatelje diljem svijeta uz male ekrane. Tome je svakako doprinijela i genijalna glumačka postava, a ponajviše glavni glumci, zgodni i neustrašivi Jonny Lee Miller te atraktivna Lucy Liu koju smo dosad najčešće gledali u blockbusterima na velikim filmskim platnima.

Nakon dramatičnosti koju donosi svaka nova epizoda „Sherlocka i Watsona“, opuštanje donose nastavci šeste sezone „Kućanica“


U domu kućanica u malom Wisteria Laneu nikada nije dosadno. Kako bi i bilo kad  Susan Delfino (Teri Hatcher), Lynette Scavo (Felicity Huffman), Bree Hodge (Marcia Cross), Gabrielle Solis (Eva Longoria Parker) i Katherine Mayfair (Dana Delany) ne dozvoljavaju da njihov život bude – običan! Šesta uzbudljiva sezona serije „Kućanice“ koja je već sad ušla među opću kulturu. A kako dogodovštine razigranih dama nikada ne mogu dosaditi, tako gledatelji subotom mogu uživati u tri epizode „Kućanica“, dok se nedjeljom prikazuju četiri. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image

'Pčelica Maja', subota. 8. prosinca u 21 sat na RTL Kockici

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba