Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ZVIJEZDA 'MODERNE OBITELJI'

Sofia Vergara o svijetu šoubiznisa: 'Ne isplati se biti okružen ljudima koji sisaju vašu životnu energiju'

Sofia Vergara prošla je dug put da bi danas bila jedna od najplaćenijih TV zvijezda. Komentirala je kako joj nije bilo lako, ali da je sama titula veoma laskava

Image
Foto: Instagram
RTL.HR/ 31.1.2022. u 16:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Imam 49 godina i radim već tridesetak. Tako da to što sam mogla toliko dugo raditi nešto što volim, i to u industriji zabave, a pri tome zaraditi milijune, za mene  može biti jedno predivno iskustvo", rekla je Sofia Vergara, koja je dosad zaradila preko 40 milijuna dolara. 

No glumica, koja u seriji 'Moderna obitelj' igra Gloriju priznaje kako uspjeh dolazi s nizom novih izazova u životu, a jedan od tih je i propuštanje vremena s obitelji.  

Sofia je objasnila i kako joj je lik Glorije postao kao njezino drugo ja. "Svakom sezonom je sve lakše jer na neki način postaneš ta osoba. Već znam kako će reagirati na određene situacije, a na setu nikad nije dosadno tako da mi ni ovaj lik ne može dosaditi", kaže.

'Gloria je uzela više od mene nego ja od nje'

Na pitanje što je ona uzela od lika i možda usvojila u svoj karakter, Sofia objašnjava: "Mislim da je Gloria uzela više od mene nego ja od nje, ma ona je izmišljeni lik, ona je lažna i zato može biti bolja", dodala je kroz smijeh Vergara. 

Inače, Sofia ima i 25-godišnjeg sina Manola s bivšim suprugom Joeom Gonzalezom. 

"Jako sam ponosna na svoju karijeru, a jedino mi je teško što sam propustila neke rođendane svog sina i što nisam baš uvijek mogla biti uz njega", dodala je.

"Na početku karijere radiš ono što moraš"

Image
Foto:
Image

Što se tiče karijere, Sofia je objasnila da moraš jako voljeti ono što radiš da tako dugo opstaneš u industriji zabave. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Ne isplati se biti okružen ljudima koji sisaju vašu životnu energiju i stvaraju probleme. Na početku karijere radiš ono što moraš i što se od tebe traži, ali ja sad to više ne moram, radim ono što želim. Ne moram žrtvovati svoje živce ili vrijeme s obitelji ako mi se ne sviđa ono što radim. To je jedna od prednosti uspješne karijere", objasnila je.

Seriju 'Moderna obitelj' pratite svakog dana na programu RTL-a u večernjem terminu. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image

'Taxi 5' - TV premijera, petak, 1. svibnja u 20.30 sati na RTL-u

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba