Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
"Dvanaest muškaraca za Božić"

Što kada božićni praznici krenu u pogrešnom smjeru?

Image
Press/ 29.11.2015. u 12:54
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

E.J. Baxter (Kristin Chenoweth) radi u izdavačkoj kući u New Yorku, a njezin posao i život su dinamični poput grada u kojem živi. No na božićinom domjenku svoje kompanije ona izgubi i posao i zaručnika. Život joj je pred raspadom pa se odlučuje na drastičan korak, seli u Kalispell, u Monatanu kako bi se sabrala i krenula ispočetka. Tamo se dosjeti kako bi gradić mogla proslaviti, ali i spasiti službu za spašavanje. Tim službe čine odreda zgodni i snažni muškarci, no zbog nedostatka novca prijeti im raspuštanje pa Baxter isplanira osmisliti kalendar, čije stranice će krasiti ovi divni muškarci koji damama oduzimaju dah.

Prigodnu romantičnu komediju “Dvanaest muškaraca za Božić” režirala je iskusna Arlene Sandford koja se može pohvaliti da je stajala iza kamera nekih najvećih televizijski hitova posljednjih godina poput „Kućanica“,“Uvoda u anatomiju“, „Bostonskog prava“ ili “Ally McBeal“. Čeka nas ugodna večer uz zabavnu komediju u kojoj se prvenstveno istakla Kristin Chenoweth, koju će obožavatelji „Zapadnog krila“ prepoznati kao Annabeth Schott.

Film pogledajte u 13 sati na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PON - PET u 18:20

'Zatočeni u inozemstvu': Napetu dokumentarnu seriju o stvarnim ljudima koje su oteli ili zarobili na putovanjima gledajte na RTL2

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba