Play ponuda
Play ponuda
Večeras u ponoć

Svaki novi dan krije novu opasnost u Los Angelesu

Odličan scenarij Anne Biderman, nagrađene za svoj doprinos u hvaljenoj seriji Njujorški plavci, iznimna produkcija Christophera Chulacka i Johna Wellsa te kvalitetna i poznata glumačka imena, pravi su izbor za provoditi ljetne večeri.

RTL/ 28.7.2014. u 15:43
Play ponuda

Nagrađena kriminalistička serija u pet sezona Southland počinje se večeras prikazivati na RTL Televiziji, od ponedjeljaka do četvrtka u kasno večernjem terminu. Odličan scenarij Anne Biderman, nagrađene za svoj doprinos u hvaljenoj seriji Njujorški plavci, iznimna produkcija Christophera Chulacka i Johna Wellsa (Hitna služba, Heroji iz strasti) te kvalitetna i poznata glumačka imena, bili su dobri razlozi da serija bude prepoznata od struke.

Johnu Cooperu (Michael Cudlitz), iskusnom i odrješitom policajcu snaga reda Los Angelesa, dodijeljen je novak Ben Sherman (Benjamin McKenzie), kojeg mora obučiti u prvoklasnog čuvara reda. Njihovom se timu pridružuju detektivi Lydia Adams (Regina King), koja pokušava uskladiti posao s obvezama koje joj donosi život s majkom, Russell Clarke (Tom Everett Scott), koji živi u nesređenom braku i ima troje djece, Daniel "Sal" Salinger (Michael McGrady), Nate Moretta (Kevin Alejandro), Sammy Bryant (Shawn Hatosy) i policajka Chickie Brown (Arija Bareikis), koja teži postati prvom ženom u timu specijalaca policije Los Angelesa.

U policijskoj seriji koja prikazuje sirov i autentičan pogled na ulice Los Angelesa te nas upoznaje s privatnim burnim životima policajaca i detektiva koji čuvaju zakon i red, glavna uloga iskusnog Johna Coopera pripala je poznatom televizijskom i filmskom glumcu Michaelu Cudlitzu, kojeg hrvatski gledatelji znaju iz serija poput Njujorški plavci, Združena braća, Izgubljeni, Zakon braće, dok je ulogu njegovog pomoćnika preuzeo Benjamin McKenzie, poznatiji mlađim gledateljima kao Ryan Atwood iz tinejdžerske serije O.C.. Njihovu kolegicu, detektivku Lydiju Adams tumači Regina King, glumica koju znamo iz filmova Ray, Jerry Maguire, Državni neprijatelj i Cura sa zadatkom 2, a ostatak glumačke ekipe serije Southland čine Michael McGrady, Shawn Hatosy, Kevin Alejandro i Tom Everett Scott.

U velikoj ponudi kriminalističkih i policijskih serija koje su izašle iz pera odličnih scenarista i modernih studija američkih produkcijskih kuća u posljednjih desetak godina, većina je kritičara pohvalila „Southland“ kao jednu od ponajboljih, ali ujedno nedovoljno cijenjenih serija na televizijskim ekranima. Odličan scenarij Anne Biderman, nagrađene za svoj doprinos u hvaljenoj seriji Njujorški plavci, iznimna produkcija Christophera Chulacka i Johna Wellsa (Hitna služba, Heroji iz strasti) te kvalitetna i poznata glumačka imena, bili su dobri razlozi da serija bude prepoznata od struke. Nekoliko godina zaredom bila je nominirana za prestižne nagrade, među kojima je Peewee Piemonte osvojio 2 Emmyja i Peabody nagradu 2011. i 2012. za izvanrednu koordinaciju kaskadera, a glumci Michael Cudlitz i slavna  Lucy Liu („Elementary“) Critics' Choice', TV nagradu za odlične izvedbe glavne, odnosno gostujuće uloge.

Ne propustite novu policijsku dramu Southland, večeras točno u ponoć na RTL Televiziji!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image

'Lorax: Zaštitnik šume' - TV premijera, subota, 24. ožujka u 20 sati na RTL-u

Play ponuda

Više s weba