Novosti

Treću sezonu nagrađivanog showa 'Život na vagi' u kojoj su natjecatelji skinuli čak 655 kilograma možete...

Alen Abramović, Irena Štetić Andrin, Miro Bajlo, Keti Ćorvila, Magdalena Štimac, Ivan Matas, Vanja Žikić, Filomena Roglić, Marta Šolić, Nina Martina Korbar, Biserka Mikulandra, Josipa Lopac, Petar Tucman, Luka Smoljo, Mario Mandić, Domagoj Santo, Marko Kregar i Marijo Barišić - hrabri natjecatelji koji su promijenili svoj život

Press
28.03.2019 11:45

Od danas na kanalu RTL Living možete gledati kako su svoj 'novi život' započeli natjecatelji treće sezone showa 'Život na vagi' i kroz 260 treninga i 36 izazova sveukupno uspjeli izgubiti nevjerojatnih 655,3 kilograma !

Kandidati, treća sezona Život na vagi

Odlučni natjecatelji proveli su 126 dana u samoborskoj kući, gdje su se uz trenere Sanju Žuljević i Marija Mlinarića iz dana u dan znojili i skidali kilograme. Kandidat s najvećom brojkom pri ulasku bio je Alen Abramović sa 181,3, a on je ujedno i najviše izgubio – 86,4 kilograma te pobijedio.

Život na vagi

U prvoj emisiji treće sezone gledatelji su upoznali 18-ero kandidata koji su se napokon suočili sa svojim kilogramima. Njih 18-ero bilo je za čak 300 kilograma teže od kandidata iz druge sezone. No, koliko god različiti bili, svi oni imaju slične žeivotne priče – godinama su trpjeli maltretiranje i ponižavanje zbog svog izgleda.

Ne propustite gledati reprizu treće sezone showa 'Život na vagi' od ponedjeljka do petka u 18:15 na kanalu RTL Living.

Život na vagi