Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Nepoznato o poznatom

U novim nastavcima 'Galilea' saznajte sve o staklu, baterijama i egzotičnim kukcima koji mogu postati slastan obrok

Svake subote i nedjelje, u 19:10 sati na RTL-u ide zabavno-poučna emisija o stvarima koje se čine tako jednostavne, a o njima gotovo ništa ne znamo

Image
Press/ 29.8.2015. u 15:10
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zabavno-poučna emisija „Galileo“ svakog vikenda poslije emisije RTL Danas donosi zanimljive i obrazovne činjenice o stvarima koje se čine toliko jednostavne, ali ih najčešće nismo svjesni. 

Tako će se u subotnjoj emisiji ekipa zabaviti kupnjom preko interneta, ali ne odjeće i obuće nego hrane. Naime, trend kupovanja hrane preko interneta je u današnjem svijetu sve rašireniji, ali pitanje je kako kupiti svježe voće i povrće kad na fotografijama svako izgleda kao tek ubrano. „Galileo“ će donijeti i priču o baterijama i tome isplate li se više one jednokratne ili one koje se mogu puniti.

U nedjeljnoj emisiji ekipa emisije donosi priču o staklu. Taj krhki materijal u biti ima veći značaj nego što ga percipiramo, a ekipa otkriva kako staklo nastaje, kako ga se oboja... Ljubiteljima egzotičnih kuhinja bit će zanimljiva priča o kukcima s kojima se ne susrećemo gotovo nikad, a koji mogu postati zanimljiv obrok.

"Galileo" je na programu RTL-a subotom i nedjeljom u 19:10 sati.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image

'Hlapićeve nove zgode'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba