Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Na korak do oltara

Usudite li se mladenki upropastiti dan iz snova?

U emisiji „Četiri vjenčanja“, koja se prikazuje od ponedjeljka do petka u 17 sati na programu RTL-a, četiri mladenke međusobno ocjenjuju vjenčanje svojih suparnica i ne trude se držati jezik za zubima

Image
Press/ 21.8.2015. u 13:14
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Tko se usudi mladenki reći da njezino vjenčanje i nije baš tako savršeno kao što je mislila? Tko ima srca upropastiti dan iz snova svake žene? Samo druga mladenka.

U britanskoj emisiji „Četiri vjenčanja“, koja se od ponedjeljka do petka prikazuje u 17 sati na programu RTL-a, četiri dame koje su na korak do oltara ocjenjuju vjenčanja svojih suparnica. Kandidatkinje se međusobno ne poznaju, a da priča bude zabavnija, i njihovi stilovi su potpuno različiti. Tako rokerice ocjenjuju vjenčanje „barbie“ djevojaka, a djevojke sa sela vjenčanja urbanih princeza. Udovoljiti svačijem ukusu je nemoguće, a četiri su kategorije koje se ocjenjuju: vjenčanica, mjesto održavanja vjenčanja, hrana i ukupan dojam. Ona kandidatkinja koja uspije očarati svoje suparnice, dobit će i odličnu nagradu – medeni mjesec iz snova.

Image
Foto:
Image

Britanska verzija počela se prikazivati 2009. godine, a potom su je preuzele i druge velike produkcijske kuće. Prvi je to učinio američki TLC, a potom i australski Seven Network. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image

'Pčelica Maja', subota. 8. prosinca u 21 sat na RTL Kockici

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba