Play ponuda
Play ponuda
LJUBAV JE NA SELU

Večeras kreće nova potraga za srodnim dušama

Ljubav se po peti put vraća na selo, a tako i na RTL Televiziju! Ne propustite prvu epizodu omiljene dokumentarne sapunice u ovu nedjelju u 21 sat...

Image
Foto: RTL
RTL/ 20.7.2014. u 15:00
Play ponuda

U nedjelju, 20. srpnja, od 21.00 sat, omiljena voditeljica Marijana Batinić krenut će na put po Hrvatskoj te će gledateljima predstaviti nove kandidate ove popularne dokumentarne sapunice, u potrazi za srodnim dušama.

Upoznajte naše ovogodišnje kandidate!

Nakon četiri sezone, tri braka, dvoje djece, zaruka i prosječnih 800.000 gledatelja, Marijana Batinić je ponovno navukla svoje gumene čizmice i spremna je pokoriti se zakonima sela. Na njezinoj 'ljubavnoj' karti ovog puta će se naći mjesta od najistočnije točke Hrvatske u Habjanovcima do najjužnije točke na Braču.  Domaćini i domaćice osebujnih karaktera ugostit će Marijanu u svojim kućama i otkriti joj intimne tajne svoje nesretne samoće ne bi li netko u njima prepoznao srodnu dušu ili se barem dobro zabavio.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

I ove godine, gledat ćemo farmere i farmerice u potrazi za ljubavlju, a u prvoj epizodi, predstavit će se 10-ero kandidata, nakon kojih će gledatelji i gledateljice moći slati pisma onima koji im se sviđaju, ne bi li ih upoznali te na kraju možda i pronašli svoju srodnu dušu.

Upoznajte naše ovogodišnje kandidate!

Iako nije željela otkriti svojeg favorita, Marijana Batinić je oduševljena ovogodišnjim farmerima i farmericama.

"Ova sezona će biti još bolja od prošle i jedva čekam da krene! Kandidati su uistinu osebujni i bit će ih zabavno pratiti u njihovoj potrazi za srodnom dušom", otkrila je šarmantna voditeljica.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

A ako i vama u životu nedostaje ljubavi ili barem avanture, te vam se svidi netko od 10 kandidata, skupite hrabrosti i napišite pismo putem email adrese ljubavjenaselu@rtl.hr ili poštom na adresu, Ljubav je na selu, P.P. 25, 10040 Zagreb te putem SMS-a, ključna riječ LJUBAV, ime omiljenog farmera i poruka za njega/nju na broj 666555 (*cijena sms-a 3,72 kn/sms)

Pratite nas i putem Facebooku stranice: https://www.facebook.com/LjubavJeNaSelu,te na internetskoj stranici www.ljubavjenaselu.rtl.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image

Pčelin film

Play ponuda

Više s weba