Play ponuda
Play ponuda
ŠUMICA SVA SE TRESE

Večeras pogledajte najluđi dance party!

Stručni tim, predvođen glazbenim guruom Sinišom Škaricom, pomoći će nam u potrazi za najuspješnijim hrvatskim dance hitom devedesetih! Budite s nama u večeras od 20 sati na RTL Televiziji!

Image
RTL/ 14.11.2014. u 15:00
Play ponuda

Sjećate li se Candymana? Možda vam ime Neven Ciganović pomogne u preroštavanju najskrovitijih kutova mozga pa skinete prašinu s uspomena na devedesete i počnete pjevušiti melodiju ovog, jedinog hita spomenutog modnog stilista. Do sada ste vjerojatno pogodili – „Hrvatski broj jedan“ vas ovaj tjedan vodi na najluđi dance party!

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Neven Ciganović nas je na Candymana podsjetio glasom i osebujnim modnim izričajem. Šljokice, sjaj i glamur dancea devedesetih nije zasjao samo na njegovu tijelu. Legendarna „Šumica“ i „Iza ponoći“ zvuče jednako dobro kao i prije gotovo dvadeset godina, a njihove ponosne vlasnice jednako dobro izgledaju kao i u ta davna vremena. Po njima se, tvrdi naš voditelj Davor DretarDrele, ne bi dalo zaključiti da su devedesete bile tako davno.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Vječnih dance hitova ćemo se prisjetiti i uz Emiliju Kokić, u goste nam dolaze i modni sveznadar Borut Mihalić te Matija Vuica i Jurica Popović koji će nam otkriti zašto je „Linđo“ svojevremeno bio na crnoj listi.

Naš voditelj će još jednom pokazati zavidno plesno umijeće, a naš stručni tim, predvođen glazbenim guruom Sinišom Škaricom, će nam pomoći u potrazi za najuspješnijim hrvatskim dance hitom devedesetih! Budite s nama večeras od 20 sati na RTL Televiziji!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image

'Božić kod zločestih mama' - TV premijera

Play ponuda

Više s weba