Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Igra u parovima

Večerašnje 'Kolo sreće' pamtit ćemo po kandidatima koji ništa nisu osvojili

U večerašnjoj epizodi bit će šest kandidata. Razlog tome je igra u parovima, tako da svaki kandidat ima pomoć svog suigrača.

Image
Foto: RTL
RTL/ 22.5.2015. u 16:29
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Današnji kandidati su mama i sin Marko i Marija, prijateljice Riana i Milena i prijatelji Antonio i Marija. Svi će oni pokušati odgonetnuti rješenje slagalica, a današnja tema je priroda u svoj svojoj veličanstvenoj ljepoti i razornoj moći. Tako da će se ovi natjecatelji svoje odgovore usmjeriti prema tome.

Natjecateljice koje dolaze iz Varaždina Riana i Milena dobro su počele. No kako to bude kolo sreće se okreće i vodstvo je preuzeo jedan drugi par.

Image
Foto: RTL
Image
RTL


Antonio i Marija prijatelji su iz Zagreba. Antonio je fotograf, ali njegova prijateljica nije fotomodel, već računalni operater. Oni su imali velike sreće u okretanju kola, no u pogađanju slova baš i ne.

Mama i sin iz Varaždina nakon prve neuspješne slagalice trgnuli su se. No za jedan par to se ne može reći. Kroz cijelu igru nisu pogodili niti jedan zadatak, tako da su praznih džepova otišli kući. O kome je riječ i koji se par pokazao najboljim saznajte već večeras u 20:10 na RTL Televiziji .

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image

'Vrag nosi Pradu', petak, 7. listopada u 22:20 sati na RTL-u

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba