Novosti

Vesela Istrijanka Marjana traži ljubav na selu!

U slučaju Istrijanke Marjane došlo je vrijeme za ljubav i to na selu. Ona je prva, ali ne i jedina žena koja se prijavila na ovaj RTL-ov ljubavno-seoski spektakl. Sve informacije dobila je iz prve ruke - od brata koji je ljubav tražio u prvoj sezoni.

RTL
27.06.2014 18:00

U svoje bi malo istarsko selo ljubav tako rado ugostila kandidatkinja Marjana Tikel . Ona je prva od samo nekoliko pripadnica nježnijeg spola koja će u ovoj sezoni showa "Ljubav je na selu" pokušati pronaći ljubav svog života.

Ova simpatična 28-godišnjakinja za sebe kaže kako nije previše izbirljiva. Princa na bijelom konju još nije srela, jer je bila previše zauzeta poslovima u polju i obiteljskom restoranu.

"Tempo života je ubitačan. Nemaš vremena za sebe, za neke izlaske. Za bilo ća. Sad je to možda prilika na bijelom konju. Ako ništa drugo barem konj", kaže Marjana.

Marijana se nije dugo nećkala oko prijave. I to ponajviše kako bi se ostatku Hrvatske pohvalila svojom Istrom i mirnim životom na selu.

"U biti ponajviše da se prikaže da selo više nije ono što je nekad bilo. Na selu postoji neka budućnost i perspektivnost. Nađem vremena za sebe pa mi je to bila prilika da napravim nešto za sebe", kaže.

Svoje buduće udvarače Marjana poziva u Špinovce, malo mjesto u unutrašnjosti Istre, koje je i njezinu imenjakinju ostavilo bez teksta.

"Ja moram priznati da je Istra moja druga Dalmacija. Obožavam Istru. To je hrvatska Provansa i Toskana u jednom. U ovom dijelu Istre još nisam bila, iako sam bila na Motovunu. Ali Grožnjan i Bale sve je prelijepo", rekla je voditeljica Marijana Batinić .

Nije samo pogled na Motovun adut kojim Marjana namjerava slomiti muška srca. Njezini roditelji budućem zetu osim kćeri obećavaju ludu zabavu, ali i puno posla.

"Na imanju ima itekako posla. I za zeta i za unuke. Koga ona dovede mi ćemo prihvatiti. Ali normalno, treba pljunuti u ruke", kaže Marjanin otac Mario .

Tikeli su već naviknuli na kamere u dvorištu. Jer u prvoj sezoni "Ljubavi na selu" gledateljice je šarmirao Marjanin brat Denis .

"Meni je bilo lijepo. Ali je bilo jako naporno snimanje. Pošto imaš puno posla doma, pa dođeš umoran. Ali sve drugo je bilo super", rekao je Denis.

A da ne bi bilo zabune - užurbana Marjana dragocjeno vrijeme neće gubiti na mamine sinove.

"Nema više vojske. Svi su mamini sinovi. Meni to malo ... da se dečko priprema više ispred ogledala nego ja. Ne! Kako bi to opisala. Da bude muško", rekla je.

To, naravno, ne znači da njezin budući dragi ne bi smio biti romantičan.

"Neke male geste koje nisu romantične nego znak pažnje. Da mi pokaže da mu je stalo do mene", dodala je.

ljubavjenaselu@rtl.hr je adresa na koju Marjani mogu pisati svi koji su se već zagrijali za našu veselu Istrijanku. Možda srce zauvijek ostave u ovom prekrasnom istarskom selu.