Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Doris Pinčić Rogoznica u Sarajevu

Više me veseli sportska odjeća, nego raskošne haljine za crveni tepih

Glumica i RTL-ova voditeljica boravi na Sarajevo Film Festivalu gdje je izabrane među 18 filmaša iz cijele regije da sudjeluje u projektu Talents Sarajevo

Image
Foto: Privatne fotografije
Press/ 18.8.2015. u 16:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Glumci, producenti, scenaristi, redatelji… ma baš svi koji nešto znače u filmskom svijetu borave trenutno na Sarajevo film festivalu koji se svakog kolovoza nametne kao nezaobilazno odredište. Po drugi put tamo gostuje glumica i RTL-ova voditeljica Doris Pinčić Rogoznica. Razlog za povratak u glavni grad Bosne i Hercegovine, kaže Doris, ima napretek, a jedan od njih je da su Sarajlije izrazito dobri domaćini.

- Oni tako očito izražavaju dobrodošlicu, svatko se osjeća dobro u ovom gradu. Ovdje sam s obitelji, pa sam uz posao našla vremena i da se lijepo provedemo i napravimo divne obiteljske uspomene - kaže Doris koja je oduševila svojom pojavom na crvenom tepihu. Iako je mamila uzdahe, Doris priznaje da joj je od raskošnih haljina ipak draža sportska odjeća.

- Moram priznati da nisam baš osoba za red carpet, više volim biti bez šminke u trenirci, ali i ovo je dio posla i lijepo je da je Sarajevo kao grad i kao festival dosegao razinu glamura koja može parirati svim velikim svjetskim festivalima – priča Doris. Povod za njen dolazak u Sarajevo je u biti Talents Sarajevo, projekt koji je zaživio u sklopu Sarajevo Film Festivala, a koji okuplja mlade filmaše iz raznih zemalja.

- Dobila sam poziv jer sam poslala prijavu, snimila aplikacijski video i sve potrebno za sudjelovanje i na svu sreću bila jedna od 18 selekcioniranih glumaca iz cijele jugoistočne Europe. Jako je korisno upoznati te mlade, talentirane ljude i proširiti svoje vidike – ponosno veli glumica.

Image
Foto: Privatne fotografije
Image
Privatne fotografije

Talents Sarajevo je odlična prilika za prezentaciju glumaca i u drugim zemljama, a na pitanje kakve su njene glumačke ambicije kada je inozemno tržište u pitanju, Doris odgovara:

- Moje ambicije su raditi i graditi se u umjetničkom smislu, ali i kao čovjek kroz umjetnost. Prvim pojavama na televiziji možda sam upala u određene kalupe iz kojih imam zadatak izaći i pokazati mogućnosti. Moja želja je u budućnosti uz voditeljski posao, koji je moja velika ljubav, ostvariti i značajne filmske uloge.

Iako je tek kratko u glumačkim i voditeljskim ulogama, Doris je već zabilježila velike projekte, ali skromno kaže da je zahvalna na svim prilikama koje de dobila i da se nada da će ih biti još puno zanimljivih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image

'Ranjena ljubav' - nova serija, večeras u 21:15 na RTL-u

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba