Play ponuda
Play ponuda
PON - PET u 18:20

'Zatočeni u inozemstvu': Napetu dokumentarnu seriju o stvarnim ljudima koje su oteli ili zarobili na putovanjima gledajte na RTL2

Prvu epizodu o nevjerojatnim stvarnim pričama s granica ne propustite gledati večeras u 18:20 na RTL2

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 14.3.2022. u 14:00
Play ponuda

Dokumentarna serija 'Zatočeni u inozemstvu' ('Banged Up Abroad') donosi priče o ljudima koji su doživjeli potresnu sudbinu, a sve zato što su željeli avanturu ili lako zarađeni novac. 

U epizodama su prikazani intervjui s osuđenim ili zarobljenim ljudima koji su se našli u tim groznim situacijama ili glumcima koji rekonstruiraju događaje, a epizode su usredotočene na događaje koji dovode do uhićenja ili vremena u zatočeništvu. 

Neki su od ovih događaja postali poznati diljem svijeta

Autor britanske dokumentarne serije je Bart Lyton, proizvedena je za Channel 5, a premijerno je prikazana u ožujku 2006. godine. Većina epizoda govori o ljudima koji su pokušavali krijumčariti drogu, no neke govore o ljudima koje su oteli ili zarobili dok su putovali ili živjeli u drugim zemljama. 

Neke epizode čak govore o događajima koji su postali poznati diljem svijeta jer su o njima snimljeni filmovi poput hitova 'Ponoćni ekspres' (Midnight Express), 'Dobri momci' (Goodfellas), 'Argo' i drugi.

Serijal 'Zatočeni u inozemstvu' možete pratiti od ponedjeljka do petka u 18:20 na RTL2. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Sretan rođendan!

Čestitamo! RTL-ova meteorologinja Dunja Mazzocco Drvar danas slavi 43. rođendan!

Play ponuda

Više s weba