Novosti

Želim povećati obitelj, skrasiti se negdje i imati svoj vrt s povrćem i malim kokicama

Voditeljica novog regionalnog Big Brothera otkrila je kako je provela godišnji odmor, kako se priprema za novu televizijsku sezonu i koju to obljetnicu slavi ove godine

Press
20.08.2015 18:30

Možete li zamisliti ljeto bez sunca?! E, podjednako je tako teško zamisliti Big Brother bez Antonije Blaće . No ona se svoje prve televizijske ljubavi teško može odreći!

- Big Brother je definitivno moja slaba točka. Od njega je sve počelo, a i ove godine slavim 10 godina otkako sam počela raditi kao voditeljica i to baš u Big Brotheru pa ću sve zaokružiti u jednu cjelinu – kaže Antonija.

A u tih se deset godina dogodilo puno lijepih stvari pa se Antonija itekako osjeća kao slavljenica.

- Osjećam se staro! Ma u biti ne mogu vjerovati da je već toliko prošlo, još uvijek mi se čini da sam novavoditeljica. Mogu samo pokucati u drvo jer sam imala čast, priliku i mogućnost voditi sve najveće projekte koji su se kod nas radili. Ne znam čime sam to zaslužila, ali - Bože, hvala ti! - kaže Antonija.

Ne znamo kome treba zahvaljivati, ali reper Sky Wikluh svakako za to ima razloga - jer upravo je on Antonijin suvoditelj regionalnog Big Brothera.

Antonija Blaće, Đorđe Miljenović

- Urbani je dečko koji je bio u celebrity verziji srpskog Big Brothera i tamo je zaradio dosta simpatija jer je bez dlake na jezikupa ćemovidjeti kako će to biti iz pozicije voditelja – kaže Antonija o kolegi.

A naša voditeljicau novu sezonu ulazi punih baterija usprkos tomu što godišnji odmor i nije odradila punom parom.

- Znate kako je izgledao moj godišnji odmor? Ove godine nisam posjetila rodbinu, nisam vidjela nikoga, nisam išla na morei bila sam u Zagrebu. Srećom je bilo toliko hladnou Zagrebu da mi nije falilo ljeto – otkriva voditeljica.

Antonija se u lipnju udala za Hrvoja Brlečića , a obiteljska idila u njihovu se domu živi punim plućima... No ipak, osim na papiru,u praksi Antonija ostaje ipak Blaće!

- Ne znam da li je moguće po hrvatskim zakonima, ali mislim da će Antonija Blaće ostati moje umjetničko ime, a privatno smo ipak obitelj Brlečić.

Obitelj Brlečić ima i brojne planove...

- Sad se nekako kućimo, dogovaramo gdje živjeti...

Na karti njezinih želja mogao bih se naći i rodni joj grad Šibenik.

Antonija Blaće, Hrvoje Brlečić, Vjenčanje

- Meni su živci sve tanji i sve mi više treba mira, pa neka takva odluka ne bi iznenadila. Voljela bih imati i mali vrt, svoje domaće povrće, kokice... jako s vremenom tako da mi sve više treba mira pa se ne bih iznenadila nekom takvom odlukom, voljela bih imati i svoj mali vrt, svoje domaće povrće kokice – otkriva Antonija.

Ipak, u ovoj slavljeničkoj godini Antonija ima i neke posebne želje.

- Privatno, ako Bog da, naravno da bi voljela uvećati obitelj i da negdje bacim sidro pa da se ne moramo seliti svaka tri mjeseca – otkriva Antonija.

Držimo plačeve da joj se želje i ostvare....