Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Prvi intervju Antonije Blaće nakon udaje

Želim povećati obitelj, skrasiti se negdje i imati svoj vrt s povrćem i malim kokicama

Voditeljica novog regionalnog Big Brothera otkrila je kako je provela godišnji odmor, kako se priprema za novu televizijsku sezonu i koju to obljetnicu slavi ove godine

Image
Press/ 20.8.2015. u 18:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Možete li zamisliti ljeto bez sunca?! E, podjednako je tako teško zamisliti Big Brother bez Antonije Blaće. No ona se svoje prve televizijske ljubavi teško može odreći!

- Big Brother je definitivno moja slaba točka. Od njega je sve počelo, a i ove godine slavim 10 godina otkako sam počela raditi kao voditeljica i to baš u Big Brotheru pa ću sve zaokružiti u jednu cjelinu – kaže Antonija.

A u tih se deset godina dogodilo puno lijepih stvari pa se Antonija itekako osjeća kao slavljenica.

- Osjećam se staro! Ma u biti ne mogu vjerovati da je već toliko prošlo, još uvijek mi se čini da sam nova voditeljica. Mogu samo pokucati u drvo jer sam imala čast, priliku i mogućnost voditi sve najveće projekte koji su se kod nas radili. Ne znam čime sam to zaslužila, ali - Bože, hvala ti! - kaže Antonija.

Ne znamo kome treba zahvaljivati, ali reper Sky Wikluh svakako za to ima razloga - jer upravo je on Antonijin suvoditelj regionalnog Big Brothera.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

- Urbani je dečko koji je bio u celebrity verziji srpskog Big Brothera i tamo je zaradio dosta simpatija jer je bez dlake na jeziku pa ćemo vidjeti kako će to biti iz pozicije voditelja – kaže Antonija o kolegi.

A naša voditeljica u novu sezonu ulazi punih baterija usprkos tomu što godišnji odmor i nije odradila punom parom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

- Znate kako je izgledao moj godišnji odmor? Ove godine nisam posjetila rodbinu, nisam vidjela nikoga, nisam išla na more i bila sam u Zagrebu. Srećom je bilo toliko hladno u Zagrebu da mi nije falilo ljeto – otkriva voditeljica.

Antonija se u lipnju udala za Hrvoja Brlečića, a obiteljska idila u njihovu se domu živi punim plućima... No ipak, osim na papiru, u praksi Antonija ostaje ipak Blaće!

- Ne znam da li je moguće po hrvatskim zakonima, ali mislim da će Antonija Blaće ostati moje umjetničko ime, a privatno smo ipak obitelj Brlečić.

 Obitelj Brlečić ima i brojne planove...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
OVO NIJE OČEKIVALA

Dragoljub poljubio Ljiljanu, a Siniša Paulini bacio tortu u lice: 'Molim te, napusti moju farmu!'

- Sad se nekako kućimo, dogovaramo gdje živjeti…

Na karti njezinih želja mogao bih se naći i rodni joj grad Šibenik.

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Image
Marko Lukunic/PIXSELL

- Meni su živci sve tanji i sve mi više treba mira, pa neka takva odluka ne bi iznenadila. Voljela bih imati i mali vrt, svoje domaće povrće, kokice… jako s vremenom tako da mi sve više treba mira pa se ne bih iznenadila nekom takvom odlukom, voljela bih imati i svoj mali vrt, svoje domaće povrće kokice – otkriva Antonija.

Ipak, u ovoj slavljeničkoj godini Antonija ima i neke posebne želje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

- Privatno, ako Bog da, naravno da bi voljela uvećati obitelj i da negdje bacim sidro pa da se ne moramo seliti svaka tri mjeseca – otkriva Antonija.

Držimo plačeve da joj se želje i ostvare....

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
zadivljujuća produkcija

Nekoliko stvari koje vjerojatno niste znali o seriji 'Cobra 11': preko 7 tisuća razbijenih auta u 330 spektakularnih epizoda

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba