Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
CSI: Miami

Životni put Davida Carusa: od prodavača kinoulaznica do najpoznatijeg TV forenzičara

U 80-im godinama počeo je graditi filmsku karijeru, ali je uglavnom nizao sporedne uloge. Tek ga je serija „NYPD Blue“ sredinom 90-ih godina bacila u hollywoodsku žižu

Image
Press/ 25.8.2015. u 9:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Postoji li itko tko može tako genijalno i teatralno riješavati misterije kao Horatio Caine? Teško! Glavni junak serije „CSI: Miami“, koja se prikazuje na programu RTL Crime, svojim je specifičnim rečenicama po dolasku na mjesto zločina i stavljanjem naočala na lice postao toliko prepoznatljiv da u igri pantomime ne možete ponuditi bilo kakav odgovor kad netko stavlja naočale, nego – Horatio Caine. Savršeno ga je odigrao glumac David Caruso, ali je zanimljivo da se 59-godišnjak nikad za tu ulogu nije okitio značajnijim nagradama dok je za ulogu detektiva Johna Kellya u seriji „NYPD Blue“ dobio Zlatni globus.

Ljubav prema glumi Caruso je otkrio još kao dječak dok je radio na blagajni u kinu pa je svaku večer mogao gledati drugi film. U 80-im godinama počeo je graditi filmsku karijeru, ali je uglavnom nizao sporedne uloge. Tek ga je serija „NYPD Blue“ sredinom 90-ih godina bacila u hollywoodsku žižu, ali je nakon jedne, i to jako uspješne sezone, napustio glumačku postavu. Od 2002. godine počinje snimati seriju „CSI: Miami“  za koju je u zadnjih nekoliko sezona po epizodi dobivao 375 tisuća dolara.

Serija se prestala snimati 2012. godine, a Caruso nakon toga nije imao zapaženijih uloga. Odlučio se povući i, kako je ranije isticao, kupiti imanje na francuskoj rivijeri. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
zadivljujuća produkcija

Nekoliko stvari koje vjerojatno niste znali o seriji 'Cobra 11': preko 7 tisuća razbijenih auta u 330 spektakularnih epizoda

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba