Play ponuda
Play ponuda
top 5

Najbolji filmovi Seana Conneryja

Donosimo vam popis ponajboljih filmova legendarnog škotskog glumca.

Image
Press/ 10.7.2018. u 12:00
Play ponuda

Ime ruže (1986.)

Ugledni engleski franjevac (SeanConnery) sa svojim učenikom (Christian Slater) u  benediktinskoj opatiji 1327. rješava misteriozna umorstva. Film je nastao prema istoimenom djelu Umberta Eca.

Nedodirljivi (1987.)

U Chicago u doba prohibicije stiže agent Elliot Ness (Kevin Costner) s naoko nemogućim zadatkom, treba uhititi Ala Caponea (Robert De Niro) koji kontrolira sve, pa i policiju. Ness upoznaje časnog policajca Jimmyja Malonea (Sean Connery), koji ga upozorava da će, ukoliko zaista krene u lov na Caponea, pokrenuti pravi rat. Connery je za ovu ulogu nagrađnen Oscarom za najboljeg sporednog glumca. 

Lov na Crveni octobar (1990.)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Svjetski hit nominiran za čak tri nagrade Oscar, od kojih je osvojio onu za specijalne efekte. Tajna sovjetska podmornica „Crveni oktobar“ kreće prema Americi i analitičar CIA-e, profesor povijesti i broker moraju utvrditi dolaze li kao prijatelji ili neprijatelji.

Hrid (1996.)

Testosteronski akcijski film o talačkoj krizi u Alcatrazu redatelja Michaela Baya, koji je kasnije režirao megapopularne „Tranasformere“.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
ISCRPLJENI OD VIROZE

Martina i Ismael opet bolesni pa on donio važnu odluku: 'Ne možemo tako dalje'

U potrazi za Forresterom (2000.)

Connery utjelovljuje Williama Forrestera, koji se, osvojivši Pulitzerovu nagradu za književnost, prije četiri desetljeća povukao u osamu stana i posve sakrio od vanjskog svijeta. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Seana Conneryja gledajte u akcijskom trileru „Hrid“ u petak u 20 sati na RTL-u.

https://2.bp.blogspot.com/-TW-9e0Xhqu8/V3eZ-m8_z0I/AAAAAAAApvA/HFArBnL6wBIFAkIqgU0-phTWy5nA8Qf2gCKgB/s1600/TheRock_451Pyxurz.jpg
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
4. studenog u 19.20 sati

'Rošada' - jer oni to rade za nas!

Play ponuda

Više s weba