Novosti

Najmlađa natjecateljica 'Zvjezdica' ima samo 5 godina!

Treća sezona RTL-ovog glazbenog showa je pred vratima, a ako je suditi prema profilima kandidata, očekuje nas napeta borba za titulu najboljeg mladog pjevačkog talenta.

Press
11.04.2018 16:50

Od ukupno 2000 prijavljene djece, najboljih sedamdesetero je uspjelo izboriti svoje mjesto pod reflektorima najpoželjnijeg dječjeg talent showa, a samo jedan od njih postat će treća hrvatska ' Zvjezdica '.

Na put do te laskave titule krenula je i Gabrijela Žutić koja je ovosezonska najmlađa natjecateljica. Slatka petogodišnja djevojčica iz Velike Gorice obožava pjevati dječje pjesme te svugdje sa sobom, pa čak i na pozornicu, nosi svog najboljeg prijatelja – plišanog medvjedića!

Gabrijela Žutić Zvjezdice

Osim Gabrijele, imat ćete priliku upoznati i Marina Crnjaka , osebujnog četrnaestogodišnjaka koji je već imao prilike sudjelovati u glazbenom showu, njemačkom The Voiceu gdje je stigao do finala!

Marin Crnjak Zvjezdice

Uz navedene, u trećoj sezoni 'Zvjezdica' sreću će po drugi put okušati Đana Smajo iz Splita koja je sudjelovala u prvoj sezoni ovog showa gdje je bila u finalu s Mijom Negovetić .

Đana Smajo Zvjezdice

Nova sezona donosi vam još pregršt zanimljivih i kvalitetnih kandidata stoga je najbolje da se i sami u to uvjerite već ovu subotu u 20 sati na RTL-u!