Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Jako dirljivo

Najromantičniji trenuci iz prethodnih sezona 'Ljubav je na selu': Na ove scene svi smo plakali

Dok iščekujete novu sezonu 'Ljubav je na selu', rastopite se uz romantične trenutke iz prethodnih sezona

Image
Foto: Facebook
RTL.HR/ 24.6.2019. u 8:02
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Deset novih farmera u potrazi je za ljubavlju, a dok oni čekaju pisma djevojaka, mi smo se prisjetili nekih od najromantičnijih trenutaka dosad!

1. Vjenčanje Tomislava i Karoline

Tomislav Copić iz Pokrovnika zavrtio je glavom kandidatkinji Karolini Madar u prvoj sezoni 'Ljubav je na selu'. Ona je pred kamerom priznala da se zaljubila, a godinu dana nakon kraja emisije, par se vjenčao. 

2. Ljubav Stjepana i Nikoline

I treća sezona je završila brakom, no prije toga je bilo i slomljenih srca. Naime, Stjepan Pavlić je osvojio Nikolinino srce. Gledatelji se možda sjećaju trenutka kada su se njih dvoje našli nakon prekida i kada mu je Nikolina pred kamerama izjavila ljubav. Iako ju je tada odbio, Stjepan se predomislio i odveo Nikolinu pred oltar. Danas imaju troje djece. 

3. Zaruke Mihaela i Sare

Jedan od najromantičnijih trenutaka pred kamerama zasigurno su bile zaruke Mihaela Sklizovića i njegova današnje supruge Sare. Iako je prvotno odabrao Sandru Blažinu, Mihael se predomislio i potražio novu šansu sa Sarom. Njihove zaruke rasplakale su voditeljicu Marijanu Batinić koja je bila prisutna za vrijeme Mihaelove prosidbe. 

4. Slavkov odlazak s Marijanine farme

Jedan od trenutaka koji su dirnuli gledatelje zasigurno je bio i Slavkov odlazak s imanja farmerice Marijane Tikel. Slavko, naime, nije mogao suspregnuti suze, a njegove su emocije dirnule i Marijanu, koja ga je tješila zagrljajima. 

5. Zvonko zaprosio Nikolinu u emisiji 'Iza kulisa'

Zvonko Koprivnjak iz Baranje još je na prvom upoznavanju primijetio Nikolinu Šalić. Njihova je ljubav rasla iz epizode u epizodu pa nikoga nije iznenadilo kada je simpatični farmer poslao ostale djevojke kući i poklonio srce upravo Nikolini. 

Zvonko je na kraju pokazao da je hrabar kada je ljubav u pitanju te je Nikolinu zaprosio pred kamerama u emisiji 'Iza kulisa'. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ako ste i vi u potrazi za ljubavlju, pišite našim farmerima i prijavite se u 12. sezonu 'Ljubav je na selu'. Pismo: 'Ljubav je na selu' P.P. 25,10 040 Zagreb; e-mail: ljubavjenaselu@rtl.hr​!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
'LJUBAV JE NA SELU'

Vita Maslačak: 'Udajem se ove godine, a Nevenka će mi biti kuma!'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba