Play ponuda
Play ponuda
Minni Mouse

Najslađa žena svijeta uvjerit će vas da ljubav traje vječno

Još od davne 1929. godine dva okruglasta uha između kojih se nalazi ružičasta mašna predstavljaju ljupku Minnie Mouse. Ona, kao i sve žene ovoga svijeta, danas slavi svoj dan, Dan žena.

Image
Press/ 8.3.2016. u 9:21
Play ponuda

Minnie je, kao što mnogi znaju, djevojka najpoznatijeg crtanog lika u povijesti, Mickeya Mousea. Naime upravo on je jedini crtani lik koji posjeduje svoju zvijezdu na Hollywood Walk of Fame.

Bez obzira što je Mickey zvijezda, nikada nije zapostavio svoju Minnie. Iako se Minnie ne ubraja u skupinu Disneyevih princeza, Mickey je u jednoj epizodi crtanog filma rekao Minnie da je ona za njega jedina princeza na ovome svijetu. Njihova je ljubav i više nego zarazna. To se potvrdilo kada je žena koja je dala glas malenoj Minnie Mouse, Russi Taylor, postala žena čovjeka koji je davao glas Mickeyu Mouseu, Waynea Allwinea.

Ljubav između Mickeya i Minnie ostala je postojana. Čak i kada Mickey naljuti Minnie (a to se događa često), on se uvijek potrudi ispraviti svoju pogrešku kako bi se ona osjećala bolje. Isto tako, Minnie je uvijek uz Mickeya i pomaže mu kada god mu je pomoć potrebna. Kao prava žena, ona pazi da ne učini neku veliku pogrešku u životu. Oboje imate priliku gledati na RTL Kockici u animiranoj seriji Mickey Mouse Clubhouse. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
svakoga dana u 17:50

Od danas na Kockici: Nova zabavna i poučna animirana serija 'Kockić i prijatelji'!

Play ponuda

Više s weba