Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ZVIJEZDE SHOWOVA

Najveće ljubavi, svađe i drame 2021. godine: Sjećate se Gepek Majstora - Nevena Landeka koji je sreću tražio u 'Ljubav je na selu'?

Ljubav, svađa, teške riječi... Nema što nije bilo u 2021. godini u reality showovima. Sjećate se gepek majstora Nevena Landeka koji je sreću tražio u 'Ljubav je na selu'? A tek drama koju su priredili Edin i Sanela u 'Braku na prvu'...

Image
Foto: rtl
Nikolina Zečić/ 9.1.2022. u 9:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

'Brak na prvu' - Edin i Sanela

Bilo je tu ostavljanja na oltaru... ''Ovo nije za mene, fulao sam, ovo mi je najveća greška u životu'', rekao je Jasmin priikom jedne od scena koja je obilježila hit reality na RTL-u. Bilo je tu i zamjene supružnika te drame neviđenih razmjera... 

Naravno, pričamo o drugoj sezoni sociološkog eksperimenta 'Braka na prvu' koju su obilježili Edin i Sanela - kandidati koji su okončali prve veze u showu kako bi bili zajedno, što nije svima najbolje sjelo...

Izdaja, prava ljubav, samo prijatelji - svatko je imao mišljenje o ovoj vezi. Iako je Edin Sanelu zaprosio u posljednjom epizodi 'Braka na prvu' i ona je pristala, nakon showa je sve krenulo nizbrdo. Prekinuli su nakon šest mjeseci navodno zbog daljine.

Image
Foto: rtl
Image
rtl

'Ljubav je na selu' - Neven i Samanta

Ljubavne drame nisu se samo događale u sociološkom eksperimentu, nego i u 13. sezoni emisije 'Ljubav je na selu' koja pamtimo po simpatičnom "gepek majstoru" Nevenu Landeku.

A ovaj nadimak dobio je tako što se zavukao u auto bivše cure koja ga je varala. Zbog slomljenog srca, u show je ušao oprezno, pa je tako polako otvarao srce Samanti, kandidatkinji koja mu se najviše svidjela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Samanta nije padala čak niti na Nevenove kulinarske sposobnosti pa je farmer pokušao s plesom.

Iako se činilo da golupčići funkcioniraju, Landek je nakon showa ipak završio s prijateljicom Katarinom koja se čak i pojavila u emisiji, a ljetos je postao otac djevojčice Mije.

Image
Foto: rtl
Image
rtl

'Večera za pet na selu' - Božidar i Ladislav

Od glasnih svađa u brakovima, striptiza na selu pa sve do svećenika koji se prijavio u kulinarsku emisiju. Da da. Sve je moguće u RTL-ovim showovima!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
SVE ZNAMO

IMAMO ODGOVOR! Martina za RTL.hr otkrila tajnu svojih trepavica: 'One su moj zaštitni znak'

Velečasni Ladislav Dort samo je jedan od simpatičnih kandidata kulinarskog showa ''Večere za pet na selu'' koji smo tijekom prošle godine rado gledali.

No nisu baš uvijek cvjetale ruže. Tako se teško može zaboraviti nastup osebujnog kandidata Božidara koji je postao vitalni hit. ''Kako vas nije sram?!?! Kako vas nije sram!! Reci mi malo si mi bodova dala!! Svi vi 4, kako vas nije sram!!'', vikao je Božidar. 

Image
Foto: rtl
Image
rtl

'Superpar' - Mario i Marija 

A onaj tko se sigurno nije sramio kalkulacija i računanja svakog poteza je pobjednički par showa 'Superpar' Mario i Marija, koji su se služili svim sredstvima da osvoje titulu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

'Dođi pogodi', 'Ma lažeš' i 'Direktor Svemira' 

A najlakši put da svatko osvoji novac nudi novi zabavni show 'Dođi, pogodi, osvoji' koji vode Antonija Blaće i Marin Ivanović Stoka! Osim s najstarijim formatom zabavnog showa u Americi, RTL je prošle godine dvostruko povećao dozu zabave uz urnebesnu emisiju 'Ma lažeš' i 'Direktora Svemira'. Ako ste mislili da dovoljno poznajete naše zvijezde, ovi showovi pokazali su vam njihove sposobnosti u improvizaciji, koliko su dobri u laganju i u konačnici, svoju zabavnu stranu. Uz RTL nikad nije dosadno, stoga očekujte i u 2022. godini puno smijeha i zabave.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
danas u 13:45

Ne propustite briljantan biografski film 'Skrivene junakinje': Istinita priča o afroameričkim matematičarkama koje su radile u NASA-i

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba