Play ponuda
Play ponuda
Fatalni glumci

Najveći hollywoodski ženskaroši

Osim po talentu, hollywoodske su zvijezde poznate i po čestom mijenjanju partnera, a u tome ih nekolicina ipak debelo prednjači i konstantno puni trač-rubrike.

Image

Jude Law

Foto: RTL
Press/ 26.7.2017. u 15:16
Play ponuda

Jedan od njih je svakako zloglasni Charlie Sheen, koji je otkrio da je HIV pozitivan. Iako ni sam ne zna kako je pokupio virus, izgledno je da brojka od preko 5000 partnerica ima nešto s tim.

Ipak, jedan ga je glumac „prešišao“ u broju žena s kojima je dijelio postelju – Warren Beatty. Naime, radi se o zapanjujućem broju od 12 775 partnerica prije nego što ga je „zauzdala“ Annette Bening. Barem tako tvrdi u svojoj biografiji.

Filmska ikona Jack Nicholson otac je šestero djece s pet različitih žena, a tvrdi da je spavao s otprilike 2000 žena. Kako je stario, tako je postao osjećajniji te se trenutno želi skrasiti s ljubavlju svog života

Prije nego što se skrasio s Amal Alamuddin, George Clooney je bio poznat kao „vječni neženja“, a s tom titulom dolazi i određena reputacija. Njegove poznate djevojke uključuju Kelly Preston, Teri Hatcher, Kristu Allen, Lucy Liu i Elisabettu Canalis.

Colin Farrell ne zaostaje za Clooneyem po broju poznatih djevojaka, međutim njegove dijele nešto drugačiju reputaciju. Imena se kreću od Paris Hilton, preko Britney Spears, Lindsay Lohan, do Angeline Jolie, a pokušao je zavesti kultnu glumicu Dame Eileen Atkins, koja je od njega starija čak 42 godine. Odbila ga je, a čini se kako je bila jedna od rijetkih.

Desi Arnaz je bio jedan od originalnih hollywoodskih ženskaroša. Pretjerano flertanje i ovisnost o alkoholu razorili su njegov brak s Lucille Ball. U svojoj autobiografiji otišao je toliko daleko da je opravdao svoju nevjernost „kulturološkom programiranošću za spavanjem s prostitutkama i varanjem supruge“.

Škotski glumac Gerard Butler inzistira na tome da nije ženskaroš, međutim, njegova djela govore drugačije. Njegove navodne veze uključuju Cameron Diaz, Jennifer Aniston, Naomi Campbell, Paris Hilton, Lindsey Lohan i Rosario Dawson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Britanski šarmer Jude Law varao je suprugu Sadie Frost sa Siennom Miller, a onda je i nju prevario, i to s dadiljom. Ovdje priča ne završava, naime jedna manekenka je zatrudnjela s njim u vrijeme kada se pokušao pomiriti sa Siennom. Priča je završila tako što je par ponovno prekinuo.

Ne propustite Judea Lawa u glavnoj ulozi filmu "Alfie" u subotu u 23:15 na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
U spomen na prerano preminulu glumicu

Legendarne serije i uloge Edith Gonzales koje ćemo vječno pamtiti

Play ponuda

Više s weba